Sammanfattning

 
3 inlägg på samma kväll borde kompensera veckans frånvaro va? Har varit en klart välfylld vecka, måndagen var back to reality dag. Jobb 7-16 i Nysse, hem och han vara hemma ungefär en timme innan det var dags för planeringsmöte med facket.
 
Tisdagen var ännu en jobb dag men då "hemma" i Annelund/tveta som sen efterföljdes av Mini jubilee med tw i Karlstad. Kom hem med massor av nya saker och hela min demobag var full och jisses vad duktig jag känner mej då. Lyckades även kamma hem en vinst men det blev en kopia av vad jag redan jobbat mig till så Lollo fick den istället för bensinpengar. Men kul att vinna är de :) Dessvärre gav kvällen mej vidrigt ont i ryggen, fixar att inte att sitta 3 timmar på en trästol och har inte varit helt okej sen dess. Skitrygg!
 
Onsdagen var veckans änsålänge lugnaste dag, jobb till14 i Norelund som efterföljdes av en hemma dag med världes bästa unge. Tv häng och ta igen tv program som jag missat dom andra kvällarna på kanal5play. Visst är den nya serien Heart of dixie bra?
 
Torsdagen tillbringades till stor del på jobbet, delad tur för att kompensera kommande 3 dagars ledigt.  På timmarna mellan passen hann jag med att tillbringa tid med Wilde,  att packa och leverera tw och så var jag och köpte ett par rejäla höstskor till Wilde från köp och sälj sida.
 
Idag fredag började jag dagen med ett besök hos tandläkaren, vore ju synd att säga att det är trevligt ställe. Hål hade jag men det visste jag redan eftersom jag skulle lagat det för länge sen men det vart bortglömt, även lagning som måste lagas för de gått sönder. Fick även klart för mej att en av visdomständerna måste opereras bort. Hu jag dog, jag vill inte. Panik redan nu fast det är långt kvar. :S
 
Wilde har varit ute och shoppat medsin mormor idag han, kom hem med snyggaste onepiecen. 2 pyjamaser och en plånbok. Tror han vart nöjd med att åka på tur med mormor :)
 
Jag har gett hallen en rejäl makeover idag, grundlig städning, flyttat och plockat bort. Nya grönväxter och en vit korgbyrå inhandlade. Jag är så nöjd med resultatet. :) Nästa fredag blir det ännu en liten makeover, återstår att se huruvida vi känner oss rika eller ej vad det blir för nåt resultat då. :)
 
Nu vankas det ensam helg, hjärtat åker på Grand prix snart han. Jag och Wilde ska åka på marknad i Nysse med Sandra och Nova imorn vi och på söndag blir det Karlstad med syster och Wilde. Blir en fiiin helg detta. Nu ska jag bjuda på lite kort sen bums i säng för jag är trött, Wilde väckte oss kl 5 efter en orolig natt med lite dålig sömn..  
 
Jag fick en nyckering förut föreställande usa converse. Av Wilde påstod mamma men jag tror nog det var hon jag. :)
 
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0