Sälja, slänga och köpa nytt

 
Gårdagen tillbringades till större del i källaren, slänga, städa och sortera. Jag skulle kunna visa er hur jävla mycket skit vi samlat på oss men jag jag tror vi hoppar över det ;) Frågar mej själv varför i hela fridens namn vi inte slängde hälften innan vi flytta hit? Hursomhelst det blev iallafall en himla massa skräp, det blev ett par pappkassar med saker som ska säljas, lite med stor betoning på lite saker som vi kan ha användning för och lite grann som skänkts bort. Hittade en påse med kläder också, 1 storlek för små dessvärre annars hade det ju varit lite kul. Men det blir sälja också. All skit ska köras till tippen, får se om det hinns med på måndag. Efter vi var klara kom syrran hit och vi allihopa åkte till Ewa på fika och Wilde hämtning. Hjärtat stack till garaget sen och jag och syrran intog varsin soffa och varvade med dator och tv resten av kvällen.
 
Sen kan man ju inte bara slänga och sälja man måste ju handla också, har hämtat paket idag från HM. 95% var till Wilde, baseballjacka, jeans, mössor, tröjor, set med Tiger, snyggaste onepiecen ever och en kattmatta till hans rum.Kommer ett paket till innehållande hans pyjamaser och nåt mer senare. Till mej själv en svart kofta som gick lös på hela 49:-. Unnar mej väldigt ;) Fast å andra sidan beställde jag en ny converse väska idag, fast inte för att jag ville utan för Sally råttan använde min andra som kattlåda och pissa i den. Jädra katt! Även min fina fina sourpuss plånbok är förstörd och jag GRÅTER! Syrran ska adoptera bort sin till mej men min är den fränaste plånbok jag någonsin haft och går inte ersätta. Men jag är tacksam för att åtminstone få en av rätt modell så tack syster! Undrar om man kan kräva katten på ersättning? Väskan och plånboken tillsammans var ändå värt 1000:- Converse väskan jag beställde nu fick blir en billigare variant i tyg istället för skinn.
 
Imorn blir det annelundsfesten för hela slanten, dit på dagen med Wilde och kolla loppisen och till kvällen blir det utgång. Dessvärre har andra chauffören på 3 dagar ballat ur nu och vi verkar inte hitta nån annan som kör. Lite tråkigt kan jag lova, speciellt när man tror att man har chaufför. Svårt att få nån dagen innan en sån dag då hela säffle går ut. Men håll tummarna för oss! :)
 
Nu har jag nog tjatat klart, kanske dyker in imorn en sväng annars hörs vi efter helgen. :)
 
Onepiecen, hur frän är den inte?
Min väska, inte alls lika fin som den andra men denna funkar. Måste ha en stor väska så. :)
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0