Några dagar

 
Nu var det några dagar sen sist igen. har inte riktigt haft nån lust att sitta här. Sista veckan på semestern nu och jag får lite panik, börjar redan få ont i magen och känna mej stressad. Fint det redan veckan innan man börjar. Vill att det ska vara början av juni igen med ett schema framför sej och sen semster. Inte att det ska vara slut på detta fina!!! Har iallafall haft en fin semester, vädret kunde ha varit bättre men det kunde också ha varit värre så jag är nöjd. Vi har inte gjort så mycket men det har inte varit tråkigt på nåt sätt.
 
Vad har jag roat mej med sen sist då? I lördags hade vi en rätt igenom fin dag, jag, syrran och Wilde var på annelundsfesten på dagen. Fikade och handlade en Musse pigg bil Wilde. På kvällen var vi ute, hade kul som vanligt. Sen vore det synd att säga att söndagen blev en lika fin dag, nej en riktigt skitdag.
 
Även måndagen förtjänar en släng av skitdag även om det började ganska bra med en utflykt till Furuskog med Sandra och Melina. Barnen gungade, åkte rutschkana och vi fikade. Efter fikat var hela bordet där invaderat av getingar och när vi skulle packa ihop och flytta på oss började Wilde panikskrika, letade efter getingar på han men såg ingen förrens jag lyfte upp han då satt det en i magen. Stackars mitt lilla hjärta! Senare hemma på eftermiddagen visade det sig att skrutten hade feber också, 39,7 i temp.
 
Det har varit orolig sömn, gråt och ledsamheter både måndag, tisdag och även denna dagen började inte med några skratt. Undrar vad son är tokigt med han? Feber hade han igår eftermiddag igen men då 38,7.
 
Igår fick vi förresten iväg ett lass med skit till soptippen, bara ett kvar nu.
 
Idag är det onsdag, inga direkta planer för dagen men ikväll är det TW som gäller igen. Hoppas på att mitt paket från nelly kommer idag, jag saknar väskan. Men dessvärre är inte nelly så snabba med att skicka längre, förut tog det max 2 dagar innan man hade paketet men nu dom sista gångerna jag beställt har man åtminstone fått vänta nästan 1 vecka.
 
Wilde surfar på playhousedisneys hemsida, sötnosen :)
 

Kommentera
Postat av: sandra (grums)

hej vännen! min telefon har gått sönder å har inga nummer kvar, därför ja inte har hört av mej! hoppas allt är bra mä dej! du kan väl ringa när du har tid:) puss å kram

2012-08-15 @ 23:09:48

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0