Lördagen med bildbomd

 
 
Dagen började med ett besök på nysäters marten, eller ja började? Det första vi gjorde utanför dörren iallafall, vaken hade man varit ett antal timmar innan. Ja hursomhelst, marten var det. Tycker helt klart att det är den mysigaste marknaden och hittar alltid massa kul. Idag var det väl mest Wilde som hittade..Kan ju skylla på han iallafall. Kan ju säga att både han och Nova blev ganska mycket leksaker rikare idag. Dom är allt för söta ungarna. :)
 
Efter att ha kört hem Sandra&Nova bar det av hem och efter en liten stund kom syrran och hennes pappa. Drack kaffe och käka wienerbröd sen skulle Jimmy felsöka och försöka släcka lampan på passaten men enligt datorn är det inget fel och därmed kunde inte lampan släckas. Tappar hoppet om att min bil någonsin kommer att bli lagad och laglig :/ Jaja sista utvägen nu och det är verkstad, suck. Nu vet vi iallafall att vi inte kan göra nåt själva, syrran har iallafall kontakter så hon kunde fixa felsökningen till bra pris men sen ska det lagas och släckas lampa också. Har jag sagt att jag avskyr teknik????  
 
När jag och Wilde blev ensamma roade vi oss med att städa alla hans leksaker, slängde lite trasigt och flyttade upp ganska mycket till hans rum. Han var riktigt nöjd med sina nya saker iallafall, men traktorn lär ha varit en riktig skittraktor för ungen har skruvat hela eftermiddagen. Så söt så det är inte klokt! Verktygen han fick har använts flitigt till detta. :)
 
Nu sover Wilde sen en timme drygt, jag har duschat och ätit kvällsmat iform av chili cheese tops. Nyttigt värre, till efterrätt lite nötter. Laddar och ser framemot morgondagen med syster och Wilde i karlstad.
 
Leksaker i massor, lektält, stor traktor, hammare på bild 1. Byggare bob liknande med verktyg och gubbe, en bil, Hello kitty såpbubblor (Wilde valde de) och så lite klistermärken att pyssla ihop nåt kul med på bild 2. Sa jag hur billiga leksakerna var där eller? Glöm Ullared, leksaker köper man på marknad i nysäter!!! :) Tex kostade tältet 50:-, verktyg setet 30:- och så vidare.
Tältet uppfällt, katten Tina var den som uppskattade det mest. Jag köpte två små tavlor, tyckte dom var så läckra med det rosa. Kosta 10:-/styck. Utöver detta blev det godis och en krydda.
 
Koncentrerad kille som kan det där med att skruva. Och avslutar med tokern som kollar tv innan sovdags.
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0