Fin dag

 
Haft en fin dag med syster och Wilde i Karlstad. Hämtat en dagispåse på barnens hus, köpt en cykelsits till Wilde och så blev det lite annan småshopping på Bergvik och Ikea. Mickis har skämt bort Wilde som bara den idag medans jag har hållt igen efter gårdagens leksaksshopping :)
 
Nu ska det snart bli pizza med hjärtat och sen får vi se om det finns nåt sevärt på tv.
 
Som sagt blir han bortskämd av moster, blått monster, en verktygslåda och ett gäng med härliga katter. Han fick även en jättefin musspigg tröja men den råkade åka med till Åmål så den får ni se en annan gång. :)
 
Jag köpte som sagt inte så mycket till Wilde idag, galgar och små 2 kronors plastglas på Ikea. Nappar på maxi 3 pack för 35:- så var lika bra att passa på för han slänger ju bort sina nappar hela tiden. En reflex också med blå bil.
 
Till mej, jättefina kökshanddukar från HM. 19:- för 2 pack tyckte jag var ett fint pris för så fina handdukar. Doftljus, strumpor, svarta leggins och anteckningsblock. Choklad bodybutter från Bodyshop som var med i dagispåsen och en volymtång som man fick om man köpte swarskopf produkter så jag passade på att köpa schampo och hårspray och fick den gratis =)  
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0