Några rader

Sitter här i min ensamhet, skrutten sover och älsklingen är ute på galej. Filmen Mamma mia rullar på tven och jag undrar vad som ska vara så bra med den egentligen?

Imorn förmiddag ska vi på dop i Karlstad, jag, skrutten och syrran. Underbara lilla Nova som ska döpas och jag har den enormt stora äran att vara hennes fadder/gudförälder. Kommer bli en trevlig dag imorn, dessutom är det alldeles för länge sen sist jag träffade Emelie&Nova. Inför morgondagen har jag dock det gamla hederliga problemet VAD SKA JAG HA PÅ MEJ?? Skor är det stora problemet och jag har varit måttligt irriterad idag då jag varken hittar mina svarta stövlar eller stövletter. Bra sådär dagen innan man behöver dom.

Idag har jag röjt runt här hemma kan jag säga, rensat, plockat (och letat). Har roat mej med att slänga ut en massa på tradera, slängt nästan en säck grejer och plockat ihop en kasse var till mamma&syster. Och grejer till loppisen den 22, pjuh. På måndag ska det inhandlas ännu mera förvaring på ikea, till leksaker, utväxta kläder och stora lådor att ha under sängen.

Och så måste jag ju berätta vad jag roade mej med i förmiddags, jag var ute hos Malin på en liten genomgång om Tupperware och har bestämt mej för att testa på att sälja för dom. Kände att det kunde vara en kul grej att testa på då det var ganska lite krav och väldigt fritt. Det enda kravet jag har på mej är att hålla 3 demos första månaden för att alla startgrejer ska bli mina och baserat på mina första försäljningar förtjänar man mer saker osv. Jag testar så får vi se vad det går, ville ju börja sälja för Lingon och blåbär från början men det var det så himla mycket krav så jag vågade inte chansa. Nu är frågan vilka som ska bli mina offer och hålla demos?? Nån som känner sig manad kanske? Värdinnegåvor till den som väljer att ha en träff, och inga köptvång såklart utan du bokar en träff, bjuder lite folk och så får ni en genomgång. Hmm kanske inte så proffsig sån från början men måste ju börja nånstans. :) Skulle bli jätteglad om nån ville frivilligt, så slipper jag tvinga nån ;)


Nej nu ska jag ta och avrunda, hoppas alla har en bra helg.


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0