Fina dagar

Har haft 2 fina lediga dagar nu, gårdagen tillbringades med mammor&bebisar träff hemma hos Sandra. Det var väldigt trevligt att ses igen efter en hel månads uppehåll. Livat var det minsann också och det var inte det lättaste att överrösta ett gäng glada,gnälliga och busiga ungar :)

Denna dagen har varit en mysdag, var ute på näset på barnloppisen och sen hos pappa och Ingela, en sväng mot Trone hatts gård också men där var det mer eller mindre hysteriskt, inga parkeingar och blev dessutom nästan påbackad så där blev inget stopp. Hem istället, målade och sen serverades det en riktigt fin helgmiddag med grillat, pommes, sallad och baguett. Lyxigt och gott. Skrutten sover sen en stund tillbaka och vi ska ha film mys med Hur många lingon finns det i världen. Imorn är det jobb som gäller igen.

Dagen i bilder:




Detta plus en helt ny svart skötväska med lapparna kvar och massor av tillbehör är dagens fynd, allt tillsammans gick på 85:-. Dock gör inte bilderna kläderna rättvisa färgerna är skarpare i verkligenheten. Tröjan är klargrön och byxorna är gubbrutiga. :)


Dessa godsakerna bjöd Ingela på:


Den rosa var min och jisses vilken godsak!



 


Kommentera
Postat av: Mli

Vad goda dom såg ut !!



Det är skittråkigt att det ska vara ås helt omöjligt.

Det tråkigaste är ju att vi mest vill flytta för Novas skull. För våran också så klart men allra mest är det ju för hennes skull.

Och så får man inte en enda chans..

Jaja så är det..

2011-09-05 @ 12:54:35
URL: http://mliisme.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0