Blandat

Har en underbar ledig dag idag, inte en planerad sådan utan ledig för att inte fanns nåt jobb men den var behövlig efter 8 dagars jobb så jag klagar inte! :) I förmiddags var jag och skruttungen på BVC, vägning och mätning stod på schemat och han väger 10150 g och är 73,5 cm . Han följer sin kurvan och växer och går upp som han ska, ligger en över på både vikt och längd men det har han gjort sen 5 månader så det var inget nytt. Promenad var ett måste dagen i ära för detta är första dagen på "Våga ta steget" som är en stegtävling kommunen anordnar för sina anställda. Just nu ligger jag på nästan 11000 steg :)

Var in på kappahl en sväng på väg hem, har haft span på heldress där ett tag som skulle köpas till lönen men idag fanns bara en kvar. Eftersom jag absolut ville ha den fick jag ge mej iväg en sväng till sen och köpa den :)) Marinblå och röd med vita stjärnor, så himla mysig så!!Förutom detta har det grejats en massa, målat första omgången på sängen, tvättat och städat. Älsklingen har plockat undan all bröte uppe och håller nu på med alla lister så snart kan hallen förklaras klar. Längtar tills allt är klart med hallen och möbelmålningen och allt annat för då kan vi börja förbreda för Wildes rum. Måste bara komma på vart f*n allt som förvaras där inne ska göras av???

Igår förmiddag var det ju bakluckloppis också, med tanke på vädret får jag väl vara nöjd med dagen. Blev av med en hel del grejer som bara ligger och tar plats så. Hade syrrans kompis Line brevid mej och trots att jag INTE skulle köpa nåt blev det lite saker köpta av henne för det gick inte att låta bli. Hoppas det blir nåt mer sånt här snart, himla smart och jag har fortfarande jättemycket saker och barnkläder som jag inte vill slänga bort men ändå inte vill ha.

Nej nu ska jag avrunda här, ska förbreda en paj för pappa&Ingela kommer och hälsar på sen och efter det får det bli soffhäng med bra tv.


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0