Torsdag

Redan torsdag, veckan har minst sagt sprungit iväg. Så sen sist då? I tisdags hade vi mammagrupps träff på förmiddagen och det var precis lika trevligt som alltid annars. På tisdag kväll sen var jag med Malin på TW träff i Karlstad, känner mej riktigt taggad på det här minsann men ska bara få till dom där första demosarna med så jag är igång sen. :)
Igår var vi på babykul som varje onsdag, sjöng, målade konstnärliga grötfat och drack kaffe. :) När vi kom hem sen hade den nya kameran kommit, och som varje gång jag fått en ny kamera gillar jag den inte och så älskar jag den gamla trasiga kameran. Men bara jag kommer på alla finesser kommer jag att tycka om denna såklart. Lyxigt kvällsmys igår med hemmagjord mjukost, kex och världens bästa Greys anatomy.

Nu ska jag fixa lite frukost, köra igång diskmaskinen&tvättmaskin och sen ska denna dagen fyllas med tråkigheter som soptippskörning. Men men får passa på när vi är lediga. Jag är ledig på timmar eftersom jag hade såpass till godo nu. Dock har väl inte det accepterats att jag sagt ifrån redan i måndags att jag skulle vara ledig men men. På måndag är jag iallafall på riktigt jätteledig och det ser jag fram emot!! Bara ungefär 22 timmar av jobb kvar tills dess...

Världens goaste ungar i tisdag, (passade på att buzza Sötpotatis&Nötkött med dom, eller ja med deras mammor men barnen som fick vara med på bilden)

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0