Torsdag

Dagarna bara springer iväg, hej och hå. Fullt upp hela tiden minsann. Kan åminstone säga att jag njuter av att vara hemma igen, ska verkligen se till att vara på varje dag för detta kommer aldrig tillbaka igen. ♥

I tisdags hade vi en underbar hemma dag, rota och greja med allt och inget. Och sov 2 timmar mitt på dagen, gott det :) Igår var det babykul, målade på stenar, sjöng och prata. Sen var det promenad över hela stan och lite till innan det bar av hem igen, fortsatte i samma anda som på tisdagen, greja och sova mitt på dagen. Hämta pellets på kvällen, gjorde mat och sen var det kex&ost till Greys. Onsdag är det nya fredag.

Idag ska jag ha min första Tupperware demo med hjälp av Malin, jag är lite nervös. Ännu mera nervös för min helt egna jag ska hålla nästa veckan, men det kommer gå bra. Jag är som sagt taggad även om jag har haft svårt att komma igång. Annars idag blir det nog lugnt, om inte Sandra kommer ner för då ska vi fika och umgås med henne :) Måste städa tills ikväll med men det går fort bara jag tar tag i det.

Förresten beställde jag en ny kamera igår, så jävla onödigt men jag verkligen hatar den nya. Trots många försök gick det verkligen inte att ta så fina bilder som min förra gjorde. Så nu är en sån på väg hem till mej, denna gången i svart och det känns bra att veta att en bra kamera är på väg eftersom jag använder kameran hela tiden, och varje dag. Fast det stör mej att den andra inte ens är betald än men men förhoppningsvis får jag nästan vad jag gav för den om jag säljer den på tradera, borde inte vara omöjligt för har inte ens tagit bort plasten på skärmen.  


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0