Jaha helg ja..

Ja nu var det helgen, idag är en såndär totalt ovärd dag. Ensamma hemma och inte ett skit att göra. Har iallafall varit ute på dagens promenad, gick till Ica och köpte hårfärg och sen blev det en sväng förbi Hobbykällaren och fick mej lite pyssel. Tänkte göra en Välkommen skylt till ytterdörren. Uhhh vad mycket kul dom har där, spanade in ett Cupcakes pyssel-set till jul bla. Vill ha! Och på tal om Cupcakes hade dom helt underbara cupcakes jul grejer på Mansion. Blir ju alldeles till mej.. Men det är lite väl tidigt med julsaker tycker jag nog.


Igår hade vi Ulla här på kaffe, och Wilde fick så så gulliga presenter. En stor lastbil och en Musse Pigg pyjamas :) Och sen på eftermiddagen var vi i Karlstad och handlade, puh var inte ett dugg kul igår. Men det var desto bättre att komma hem sen och somna på soffan till Idol och vakna när maten serverades.Napparna jag vann =)


Glad Wilde som inviger nya pyjamasen, dessvärre blev det inte hel Wilde men bilden var så härlig att det inte var tänkbart att inte spara den.

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0