Helgen

Igår var det full fart heeela dagen, strax efter 10 drog jag, Jessica och barnen till Långserud för lite shopping. Mycket kul blev det minsann, en hel del folk och trevligt att bara vara där också för fanns hela tiden nån att prata med :) Vad handlade jag då? En helt ny  "stol-på-bord", perfekt att ha med när vi är borta hemifrån så Wilde har nåt att sitta i =) En dress i grått och vitt med Musse pigg, en kakhi grön och vit randig dress Alfons, en blå munkjacka med Puh&Tiger och en vit vanlig tröja. Och bäst av allt var väl skorna, Wilde är numera stolt ägare till ett par svarta converse. Allt detta för 250:- och tjaaa ska jag vara nöjd med det eller? Och till helgen väntar ännu en loppis. Barnloppis är hur kul som helst!

Hem efter det och vättade och grejade. Åkte och mötte en som hade köpt av mej på facebook sälj sidan. Hem igen och tog det (BIG MISTAKE) lugnt en stund och sen var det fullt ös ett tag för klockan var mer än jag trodde. Så till slut stog jag och skärde grönsaker och förberedde inför förfesten, kokade kaffe och vispade grädde för kalas, lagade mat till oss, lagade mat till Wilde PÅ SAMMA GÅNG! Pappa och Ingela kom för att gratulera älsklingen och vi fikade och hade trevlig sen var det dags att göra sej irodning för kvällen och den blandade vikariefesten.

Vid halv 7 landade Emma här. Andra Emma och Sara kom så småningom och sist kom Angelica och Inger. Satt här och tjata och tjaa tjata? Strax före halv 11 bar det av mot stan, jag och Emma mot tuppen och resten på ytterligare en förfest. På tuppen blev det drink, vitlöksbröd och cider. Ytterligare en tjej från föräldragruppen dök upp så vi blev sittande ute och tjata. En ganska lugn kväll, trevligt och bara skönt och komma ut lite.   

Och idag är det ingen vanlig dag för det är hjärtats födelsedag, vi började dagen med paketöppning och mys. Han fick presentkort på biltema, 6st Elvis muggar, 2 Elvis skedar och 2 Elvis ljustakar av mej och Wilde. Det är verkligen så jävla tråkigt att inte ha nån kamera. Fest igår och inga bilder, födelsedag och inga bilder, shoppingen och inga bilder. Visst kan väl ta med mobilen men blir inte alls bra bilder, igår kväll gick det inte och ta alls för blev bara mörkt trots att lampan var på. Ny kamera tack...


<3


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0