Trött!

Idag var det segt att vakna, ville inte alls gå upp kan jag meddela men det fanns det en liten kille som ville. Haha måste bara säga att jag precis uptäckte att jag bara satt på ljudet till tv men inte bilden och där har skrutten snällt legat i en kvart? Jaja nu fick han bild också :)

Igår kväll var jag och Wilma iväg i sjöbyn igen och fy fan vad det känns hopplöst! Wilma har helt klart sina egenheter och sina problem som hon/vi behöver förbättra. Så som hennes hoppande när vi får främmat, det är väl det största egentligen. Men som jag skrivit tidigare så kontakt träning fungerade inte alls medans inkallningen sist gick jättebra. Och nu kom jag av mej åter till det jag skulle komma till, Wilma har börjat ta efter dom andra hundarnas dåliga beetenden. KUL! Nej inte direkt, är flera av dom andra hundarna som hoppar på sina ägare. Inte hoppar så som "Åh hej vad kul att du är här!" utan hoppar provocerande, envist nästan elakt samtidigt som det naffsas osv. Nåt som Wilma aldrig gjort, inte på det sättet utan hon är en glad hoppare. Men nu minsann gör hon det, samtidigt som hon blivit jätte skällig, och det har hon inte varit förut. Igår skällde hon som en tok, hon betedde sej så illa att jag hade lust att börja grina. Gjorde det inte bättre att en gubbe skrattade åt mej och sa att det var kul att se att det inte bara var hans hund som betedde sig längre. Och dessutom gick träningen inget vidare det var spår och hon följde bara mitt spår sisådär 10 meter sen avvek hon och drog iväg på viltspår istället. Jaja vi får väl inte ge upp än men det är riktigt tråkigt att hon tar efter dom andra och går tillbaka i utvecklingen.

Blä en grå,blöt och tråkig dag idag förövrigt och jag känner mej inte alls på topp, vi ska på vuxen möte på banken. Försäkringar, pensioner, papper och annat rockigt. Dessutom får jag ont i magen av banktanten.  

Nej kaffe och frukost dags nu och sen göra det bästa av denna gråa dag. Hoppas iallafall på att skruttens paket ska komma idag. Det skulle vara bra det. 

                                     Våran fina tjej samma dag som vi hämtade henne

Kommentera
Postat av: Gitsie

Jag har haft mer elever på hundkurs än jag kan räkna och tro mig, du är inte ensam om det där.

Men detta med spår, varför inte köra viltspår med henne? Hon har ju trots allt raser i sig som det kommer sig naturligt för. :)

2011-05-17 @ 17:37:35
URL: http://gitsie78.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0