Stackars liten skrutt

Verkar vankas sjukdom igen, vilket inte skulle vara så konstigt eftersom älsklingen har varit sjuk sen i lördags. Igår kväll strax innan vi skulle sova blev skrutten jättetät så vi fick väcka han och ge näsdroppar för annars hade nog ingen av oss fått sova. Han somnade iallafall om mellan oss och sov gott hela natten men han är fortfarande tät och nyser så nappen flyger. Lite hostig är han också, fast samtidigt hur pigg&busig som helst. Blir till att avvakta och se vart det bär av, hoppas det stannar såhär! Med tanke på hur gott humör han är på mår han nog inte vidare dåligt iallafall. Var meningen att Jessica&Liam skulle ha kommit på kaffe men det får bli en annan dag för dumt att riskera att smittas. Och imorn är det meningen att vi ska träffa mammor&barn men det får vi se senare eller imorn hur det blir med för våran del. Stackars lite skrutt unge, nu håller vi tummarna att det inte blir värre än så här för inte kul att vara liten&sjuk.

Ja och med det så är även dagen helt planlös men hittar säkert på något, finns tusen saker att greja med inne så lär inte bli sysslolös.



Mysis i sin fina nya pyjamas, så härlig! :)


Sover gott med snutten tryggt i händerna. <3


Kommentera
Postat av: Mli

Sover så gott så lille sötnosen!!

Längtar tills Nova börjar uppskatta/gilla sånna saker med så hon också kan gosa med sin snuttekanin;)



Var på soc-möte idag i karlstad,, tänker inte skriva så mkt här . Har inga pengar på min tele men ska tanka den ikväll eller imorn när jag får tid så kan jag höra av mig med lite roliga nyheter :)

2011-06-01 @ 18:36:35
URL: http://mliisme.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0