Söndag

Ja söndag igen det är ju söndag varenda dag! (nästan, det är torsdag ganska ofta också)

Dagens planer? Jag ska klippa gräsmattan, vilket känns ganska meningslöst i våran fula trädgård. Men skiter man i att klippa gräset blir det inte bättre så lika bra att tag i det. Har ju såna däran rabatter också och där är den stora frågan trädgårdshandskar eller trimmer? Lutar åt det senare, jag avskyr rabatter! Tacka vet jag krukor liksom och varför inte krukor på en alldeles fin fin asfalts trädgård utan träd? Kan ha en liten gräsmatta till Wilde bara..

Dagens plan nummer 2 är för ovanlighetens skull tvätt, oväntat va? Skulle gärna ha en snabb gående tvättmaskin vill jag lova. Tar en hel dag att tvätta eftersom varje maskin tar nästan 2 timmar.

Väntar med spänning på morgon dagen med första gången på babymassagen, hoppas det ska bli kul och att framförallt Wilde ska uppskatta det annars blir det lite småjobbigt :)  5 måndagar som gäller där så nu vet vi vad vi gör på måndagar.

Efter massagen ska jag och Lollo gå till björkbacken och prova nya arbetskläder, se om det går bättre denna gången än sist. Att prova jeans tex när man är gravid är inte det mest lyckade. Tror även att bussarongerna kommer vara tok stora när det är dags att använda dom med tanke på att jag fick plats i dom ända tills jag slutade jobba. Då är det bra att man kan få nya nu :) Jag tycker det är toppen med arbetskläderna, inte alla som tyckte om dom men jag var jätte nöjd.

Nej nu ska jag hoppa ner och byta i maskin och sen slänga på en kopp kaffe innan skrutten vaknar igen. Ha en fin dag!



Coooola killen redo för en åktur.


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0