Några rader

Idag har vi fullt upp eller åtminstone en del att stå i. Tvätt,disk och städ som för det mesta men också förberedelserna för dopet. Allt ät handlat och klart, fått fina blommor av mamma plus skulle få fler av mormor till dukningen. Syster kommer sen vid sex tiden med tårtorna och så ska hon hjälpa mej att duka och göra fint i församlingshemmet. Smörgåstårtorna får vi hämta imorn innan dopet, ja det blir nog bra detta. :)

Var och kollade i församlinghemmet förut och tur var väl det för det skulle vara begravningskaffe i eftermiddag och dom skulle vara klara till sex och jag hade egentligen tänkt mej dit redan vid fem så. Allt som behövs verkade finnas där iallafall och det är ju bra :) Enda som jag inte tyckte om var att man måste ta med sig skräpet hem, våran soptunna är nästa full redan och brukar vara överfull lagomt tills tömning, och man kan inte direkt åka med matrester och sånt till soptippen. Hmm får fundera på nån bra lösning där. 

På tal om skräp måste vi försöka komma iväg till soptippen snart med allt annat skräp här ute, halva altanen full, gräsmattan och framsidan.. Suck... Jaja halva altan är iallafall jättefin för fick nya fina blommor av mamma förut. :) 


Nej nu var kaffet uppdrucket så det är dags att börja greja nu. Längtar tills imorn :) 



Goa glada unge, tycker denna bilden är så himla härlig.



 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0