Klapp klapp, fingersnäpp!Denna dagen sparkades igång redan strax före 5, åh hej vad snabbt man blivit bortskämd med ett par timmar extra. Jaja efter 2 stora koppar kaffe var väl även jag vaken. Och det härjas idag med, helt underbart :) Blir så full i skratt. Underbara underbara unge! Just nu skäller han långa ramsor på tven, vet inte vad den gjort för att förtjäna en sån utskällning men ;)

Vi har varit på stan en sväng, hade egentligen tänkt att gå men skulle handla såpass mycket att det inte gick så vi ställde bilen vid Ica och gick därifrån till mamma på torget och sen vidare mot netto för att köpa lite billigt lösgodis. Tillbaka igen med en svängom Lindex men hittade inget. Handlade på jyckebo och sen Ica. Skrutten hade fått en liten slant att köpa kläder för av mamma så jag hade tänkt mej till kappahl också eftersom jag inte hittade nåt bra på lindex men lagomt tills dess tog Wilde till sin bestämdaste ton och upplyste mej om att det snart var dags att åka hem och fixa mat. Barnets ord är minst sagt lag och vi åkte hem! :) Får kika imorn istället, vem vet dom kanske har några bra marknads erbjudanden också?

Överväger om jag ska orka mej på en städomgång? Måste iallafall ta övervåningen pga av att en av katterna välte en kruka så det är jord i hela hallen uppe. Men mer än så?? Tål att funderas på, är ju alltid gott när det är gjort men så tråkigt.....
Ny napp idag, kunde inte låt bli för tyckte den var så SÖT! Enligt Wilde finns det inget som smakar så bra som en MAM napp men denna fick godkänt trots att det är en esska. :)

 


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0