Marknads lördag

Marknads dag idag och det är alltid lika trevligt, underbart väder, träffa massa folk och så följer det ju alltid med lite smått&gott hem. Började turen med att möta upp Jessica och så gick vi över stan. Kollade på bilarna och köpte en varsin likadan dregglis till våra små. Gick sen ner till Medis och Jessica drog sig hemåt. Tog en tur till med älsklingen, köpte en frän body till skrutten och en liiiiten (på riktigt liten godis påse) till mej själv. Hade tydligen noll sug efter marknads choklad. Mamma hängde med oss en tur också och så köpte hon också en frän body till skrutten. Han fick även strumpor av henne, döskallar&flames. :)

En bra dag tycker nog jag men tycker det var riktigt tråkigt att hjärtat inte fick åka med i kortegen, vi väntade och väntade på att få se dom men icke. Poliser som av nån anledning bestämt sig för att jävlas idag. Bilen är besiktad igår med 2or och enligt pappret från bilprovningen så får den köras fram till 13 juni men enligt polisen skulle dom åka hem direkt. Tydligen var dom på hugget idag och det var bilar som inte fick åka med i kortegen och det var flygande besiktningar och bötrar till höger och vänster. Illa en dag som denna när det är trafikens dag och senare cruising. Inte direkt så det kommer locka hit folk om det ska vara på det viset. 
 
Han är iallafall iväg och fixar med bilen nu så dom kanske får köra på cruisingen sen. Hade på tal om det inte vart helt fel att vara med, eller åtminstone kollat men blir mitt i nattningen för Wilde för det första och för det andra vet jag ingen annan som ska ut och kolla och är inget sugen på att gå själv så blir allt kvar hemma.

Skulle ta en massa bilder idag med hade jag tänkt mej, jo men tjena vad bra det gick. 2 bilder på Wilde, en bild på Nova och en på den vilsne tysken i kortegen. (Den sista var en meningslös bild men hade egentligen tänkt ta flera där men blev inget med de.)

Det var dagens bilder och med det avslutar jag. :) Hoppas alla får en fin fin lördag.


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0