Full fart

Pjuu vilken dag det blev igår, hade vetrinär tid till Kurre klockan 11 och Wilde fick vara hos sin farmor medans jag var dit med honom. Satt i väntrummet nästan en halvtimme innan det var min tur. Jag blir verkligen stressad av att sitta i väntrum, nån mer som lider av det? haha. Hursomhelst kom jag tillslut in och Kurre undersöktes och dom hittade en stor böld. (resultat av bråk såklart) Dom bestämde att det skulle sättas drän och att jag skulle komma tillbaka och hämta han efter 13. Åkte tillbaka till svärföräldrarna och Skrutten min, bjöds på kaffe och bullar och jag blev kvar en stund innan vi åkte hem, slängde ut hunden och åkte tillbaka och hämtade Kurre. Hem igen och fixa rum för honom, han hade fått dränslang,blivit nedrakad och ska äta medicin i en vecka.

Sen var det dags att få i Wilde mat och byte av kläder innan det bar iväg till föräldraträff. Det var som vanligt lika trevligt, en träff kvar nu och sen en till hösten men vi var alla överens om att fortsätta ses utanför sjukhuset.  :)

Klockan var nästan halv 5 innan jag kom hem igen, samma vända med Wilde som innan och även få på mej andra kläder. Sen var det dags att dra till Sjöbyn med Wilman. Kom dit alldeles för tidigt och hann med en 20 minuters rask promenad. Var skönt att gå i Wilma och Sandra takt för en gångs skull. Oj så vi flög fram ;) Träningen sen då, hmm.... Ja hon är ju helt klart INTE som alla andra. Kontakt träning igår igen och Wilma bojkottade både mej och godiset. Så istället fick hon en egen variant. Lugn hund belönades med mjuk leksak som hon annars inte får ha. Det fungerade iallafall, wiee! Finns hopp för henne med och efter en timmes träning var hon väl även lite hungrig så då kunde hon även belönas med godis. Men kontakt? Pssst glöm de!

Hemma igen hos mina älsklingar vid halv 9, underbart! Soffhäng och mys med skrutten. Mat med älsklingen och sen SOOOOVA!!

Idag ska vi ta det ganska lugnt, ska nog försöka ta mej ut och röra på hunden och fläsket en sväng och senare i eftermiddag ska vi hem till Jessica och gratulera sötisen Nova som fyllde 2 år igår. Ska försöka ta mitt guldfisk minne och komma ihåg att ringa arbetsterapeuten också för det har jag inte lyckats komma ihåg än. Ska förresten ringa till nåt mer ställe som har telefon tid klockan 10. Men vet inte vart i hela världen det skulle vara???? Tror jag måste ha drömt det eller nåt..



Nehej återigen skulle här vara några bilder med inte det inte, är det blogg det är fel på eller min dator???

Jaja jag drar vidare nu, en kopp kaffe och dagens dos tvättstuga väntar.

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0