11/3 Wilde 2 månader


Nyfödd


1 månad


Idag 2 månader, en glad busunge!

Vad fort tiden går, redan 2 månader!! Det har ändå hunnit hända mycket på denna tiden, en stor liten kille minsann. Som busar, skrattar,ler och har massa rörelser&väsen för sej. Som man vet vad han gillar och inte. Skötbord är en stor favorit och där kan han roa sej hur länge som helst. Han tycker om när jag dammsuger,baby gymmet börjar han komma underfund med, att bada är underbart. Åka bil och åka vagn också men det gillar väl alla små? Överlag är han väldigt lättvindig tror jag,nästan aldrig ledsen, lätt att ta med ut och sådär. Visst blir han lite masig om det blir mycket en dag och han inte sover som han ska men det är inget stort problem direkt :)  
Bytt klädstorlek har han gjort också, från 56 till 62. Bara lite byxor, nån tröja och pyjamas i 56 som passar nu resten är bortplockat. Numera har han mycket mera kläder också så jag behöver bara tvätta var 3-4 dag!! :)
Måste skryta lite om dem senaste 2 nätterna också, igår sov han i ett sträck mellan 22,30 och 05,30. För mej är det ett halleluja moment kan jag lova! Inatt sov han mellan 22,30 och 04,15, var vaken ett tag men somnade sen till 07,15. Lite skillnad mot att vakna varje/varannan timme..

Avslutar med en mysbild från igår kväll på våran älskade lilla unge.


Älskar min lilla familj ♥

 


Kommentera
Postat av: mli

Tiden går fort!

Åh den där pyjamasen är jätte söt! Har sett sånna på H&M och varit lite avis, skule gärna ha sånna med men tycker den är mer för kille :)Ja visst är det helt sjua priser!!!

Det gårinte att tvätta där uppe :S det blir liksom minst 100 kr/gången om inte mer..

Skulle koppla in nya tvättmaskinen igår men då var det så klart att vatten slanggrejset inte passade så måste åka till biltema och fixa ett nytt , annars blir det ingen tvätt denna helje heller och de fukar inte ;)

2011-03-11 @ 10:04:58
URL: http://mliisme.blogg.se/
Postat av: Denisa

Gillar han när du dammsuger? haha. kul.Ja precis man kan få psoriasisartrit, och jag har nämnt detta för min läkare som tyckte vi skulle kolla upp detta vidare. Ska dock fixa nån ny läkare här så får se när detta utreds. Nu var det kanske 2-3 veckor sen senast jag hade ont, så det känns inte krisigt. Man tror typ att det har försvunnit, och så när man minst anar det så äre tillbaka!

2011-03-11 @ 11:45:19
URL: http://bizzare.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0