Måndag

Så var det måndag igen, denna veckan startas på mindre bra sätt med vaccin för skrutten. Har sagt det förut och säger det igen att visst är vaccin bra såklart.. Men gör ont i mej att han ska behöva bli ledsen och få ont. Känns nästan värre denna gången än sist. Uscha, stackars lilla hjärtat.. Klockan 11 är det dags. Förutom det ska det bli kul att se hur stor han blivit, jag gissar på kanske 66-68 cm och 8 kg? 

Efter besöket på BVC får det bli till och handla en sväng och sen hem och vänta på att klockan ska gå för i eftermiddag ska vi ÄNTLIGEN iväg och träffa Emelie&Nova. :) Hoppas bara inte skrutten har jätteont av sitt vaccin men jag håller tummarna för vill verkligen att han ska följa med också. Emelie är hos  sin mamma i Hög och sist vi var där jag och Wilde fick han ju massa fina presenter och så tackade han med att sova sin djupaste sömn i vad var det? 3 timmar eller nåt sånt..  

Kan förresten säga att jag är riktigt irriterad på min telefon just nu för den krånglar att ladda, sist gång jag skulle ladda den satt den på laddaren en hel dag för att jag skulle få ström i batteriet och nu är det samma igen. Det lilla batteri jag hade kvar är så gott som borta och inte går det att ladda i ny ström.  Vad är felet? Är det fel på laddaren borde det inte ha gått att ladda alls sist tycker jag? Batteriet, samma sak där? Glapp i telefonen, ja då grinar jag för jag VÄGRAR att behöva köpa ny telefon.. Ska testa om det går att ladda i bilen sen och hoppas det funkar för vill ändå hoppas att det skulle kunna vara laddaren..

Nej dags att avrunda här, ska fixa mej ännu en kopp kaffe och sen slänga ut Wilman i trädgården en stund =)


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0