Grått, grått, grått

Kallt och jävligt, grått och blött. Tror aldrig jag "lidit" av dåligt väder förut men jag känner mej inte vaken när det är såhär. Bara tråkigt&trögt. Nä nu får vi allt ta och plocka fram solen igen gott folk, utan massa blåst och ostadigt. Sol hela dagen ska det vara! :)

Sovmorgon idag och det är alltid lika skönt, sen är det väl upp till var och en om man anser att halv 8 är sovmorgon men jag vaknade först och av mej själv den tiden och skrutten sov väl sisådär 10 min till efter att jag vaknat så jag tycker att det är det. Det var länge sen han sov så länge, oftast är det upp vid 6 senast 7 som gäller. På tal om att sova hade jag rört runt och haft skumma drömmar inatt, bland annat åkte jag fast för snatteri av ett blått Depend ngellack på Lindex. Undrar vart allt kommer ifrån? Glömde även min ryggsäck på lindex i drömmen, ryggsäck, snatteri, blått och Depend känns som 4 fel i min värld egentligen men men ;)

Idag har vi ännu en planlös dag, jag tror jag ska försöka mej på nåt. Vet inte vad men det ger sig, kanske ge lila rummet en omgång?  Hursomhelst så finns det tusen saker att göra så lika bra att hugga i nånstans när vi ändå inte har annat för oss.

Nej nu ropar skrutten på mej så bäst att kolla vad han vill :)


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0