Onsdag

Har haft en trevlig dag i Långserud hemma hos Emma i föräldragruppen, satt ute så länge vädret och getingarna tillät sen flyttade vi in. En massa bebis bus och prat :) Märks verkligen vad Wilde uppskattar att träffa andra bebisar och likaså jag såklart, blir en massa snack om sånt som ingen som inte har en lika gammal bebis kan vara intresserad av. Lyckades förresten alldeles galant med packningen av alla vagnar och dyl eftersom Sandra hade en duo vagn som går att dela men hur jag och Emelie ska lyckas med två kombivagnar på måndag är dock ett mysterie men som sagt skam den som ger sig..  

Innan det bar av till Långserud var jag förresten en sväng förbi Lindex och skrutten fick en body och ett par byxor av mamma, och av mej ett 2-pack med strumpor. Jag själv fick en inte vidare märkvärdig t-shirt, inte ofta jag köper något till mej själv längre men ibland så (råkade vara löjligt billig också vilket kan vara anledningen att det blev nåt till mej och inte skrutten för hade gärna köpt mer till han) :)


Förvörigt känner jag mej lite trött i huvudet, trött på en del saker runt omkring. Både sånt jag kan påverka och inte kan påverka. Ibland önskar jag att jag vore lite tuffare (eller dummare kanske?).. Men men inte så mycket jag ens kan göra i dagsläget utom att tycka så bara att gilla läget antar jag?

Nej nu ska jag kolla på Lyxfällan och senare en film på 9an som kanske är sevärd. Sen sängen, hoppas på fint väder imorn för vi ska på grundent och efterföljande kalas.


Skrutten testade Linus sacco-säck förut och hälsar att en sån vill han också ha. Jag ångrar mej ganska rejält att jag inte köpte en likadan till han på Ullared sist. Tur man ska dit igen i september =)

Älskar min fina lilla familj <3


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0