Cover up

Idag har jag pysslat lite och det resulterade i följande, en billigt och enkelt sätt att dölja dom fula rören på våran lilla fula toa. Det man inte ser har man inte ont utav är det inte så? Och nej så jätte snyggt kanske det inte är men ser definitiv bättre ut nu är innan =)
Funderar på något liknande till barrummet för att dölja det stora fula elementet där, svart tyg fäst på en svart fönsterbräda borde fungera med den svarta väggen?  Hmm får fundera lite på det =) Skulle helst ta bort elementet men vi kan inte ta fler på nedervåningen nu för då kommer vi frysa häcken av oss till vintern.

Åhh har lust att göra om och klart här hemma nu, fixa trappan (igen och inte frivilligt men men så kan det vara) Få färdigt alla småsaker som lister och färg. Dörrar, utsidan.. Dra igång med Wildes rum.. Hmm kanske skulle ställa krav på oss själva att göra klart allt innan vi påbörjar något mer? =) Kan vara en ide.. Imorn ska vi iallafall ta vägen om Åmål&Jysk för att eventuellt köpa detta till altan:

 
Behövs verkligen för några dynor har vi inte haft sen nysäter och bordet är inte fint längre så en duk skulle göra underverk.


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0