Bergochdalbana

Skrutten verkar ha nån bergochdalbane-förkylningsliknande, blir inte riktigt klok på det. Hela dagen igår var han jättepigg och inge tät, även framåt kvällen men senare på kvällen sen var han jättetät igen, natten har varit lugn, imorse lite täthet och nu ingenting? Nyser lite ibland men jättepigg och fullproppad i bus. Jaja eftersom han är pigg nu går vi och träffar mammor&barn sen, dom vet om att han har varit tät och lite nysig och det var inget problem så.

Förövrigt väntar långledigt för älsklingen och jag gillar, skönt att ha sällskap här hemma. På lördag är det dessutom min tur att jobba en sväng, ska bli kul =) Men jag har ett litet problem och det är inga skor att jobba i. En gång i tiden hade jag men i augusti när jag slutade jobba på stödboendet tog jag hem alla mina inne skor och dom hamnade mellan Wilmas då vassa valp tänder. Av nån anledning åt hon bara "jobb" skor. 

Vem snodde solen förresten? Hoppas den kommer tillbaka snart, jag vill ha soooool! Förresten blev jag sur på alla som klagade på värmen igår, första riktigt jätte varma dagen och folk grinade som bebisar. Grina kan man göra när det har varit varmt i veckor eller månader och man håller på att smälta bort men fan inte första riktigt jättevarma dagen. Jag tyckte det var underbart, torkade två maskiner med tvätt ute och hade altan dörren öppen hela dagen.

Nej nu vaknade skrutten igen, dags för gröt då! =)


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0