Underbara lilla liv!

Börjar med att tacka för alla gratulationer jag fått i bloggar och kommentarerna här :)

Idag har vi varit på våran första riktiga "utflykt", till sjukhuset i karlstad för hörsel test, pku test och undersökning av lillen. Var jätte nervös innan för hur vi skulle få ihop det tidsmässigt och så. Vi skulle bli klara och lillen skulle vara klar och samtidigt ha en tid att passa. Men det gick galant, lillen sov sig igenom hela morgonbestyren och resan!! :) Frukost fick ätas efter undersökningen. Allting såg bra ut när läkaren kollade, perfekt bebbe vi har! Pku´n vet vi ju inte än men jag är inte så orolig. Förresten måste parkeringen på sjukhuset vara jämt den värsta parkeringen någonsin, den borde dom göra något åt! Man ska inte behöva gå ett par mil när man ska till sjukhuset. Visserligen hade vi tur idag men inte sist gång innan vi skulle hem.

Efter sjukhuset tog vi turen om ica för att fylla på kylskåpet och fika-förrådet, vagn premiär blev det där! :) Lillen sov sig igenom även detta. Första killkläderna inhandlades här också, ett två pack byxor,ett par vita m stjärnor och ett par ljusblåa. Var egentligen en hel vit body jag skull leta efter men blev ju något helt annat! :)

Väl hemma sen tog jag ett snabbstäd och sen inväntades Wilma. Hon var glad att komma hem och lite nyfiken men inget värre, nu ligger hon i bädden och sover. Våran fina!! Mamma som kom och lämnade henne och med sej hade hon sin goa kompis Inger. Vi fick ännu lite mera presenter, så fina saker.. Ska ta och visa upp allt vi fått nån dag!

Imorn väntar en dag med massa besök, delar av hjärtats familj som kommer. Blir trevligt det! Första dagen när vi kom hem hade vi först Pappa&Ingela här och senare Mamma,Mormor och Michaela här. Igår tog vi en sväng till hans föräldrar och hälsade på. Sen får vi se hur helgen kommer att se ut, och veckan som kommer. :) Gillar inte att det redan är torsdag, vill nog helst att tiden ska stå still!!!

Annars så fungerar allt bra ja tillochmed över förväntan änsålänge, sen kan väl saker och ting ändras men i dagsläget :) Lillen är lugn och go, äter bra och sover hela dagarna. Nätterna än har varit sådär, igår somnade vi ordentligt först vid 5 tiden, natt till idag motsatsen. Sov fram till 4-5, sen var det oroligt och vi blev och sitta sovandes i soffan!! Liten somnade gott sen som sagt och sov sig igenom allt som kom sen...

Ja livet kretsar kring bebben nu och kommer att göra dom närmaste månaderna, så det kommer bli mycket bebissnack här!! Så ni vet :)




Förresten så är bebben en liten Vilde.  

Älskar mina fina killar ♥


Kommentera
Postat av: Therese

Så ni bestämde er för vilde!:) Gulligt!!:)

2011-01-13 @ 18:54:53
URL: http://inganamnkvar.blogg.se/
Postat av: Sandra

Åh vilket fint namn, njut av tiden nu :)

2011-01-13 @ 19:40:15
URL: http://sandrastomberg.com
Postat av: Denisa

Ja juste hur gick det med att introducera wilma med bebben? har hört att vissa hundar blir helt tokiga av den nya medlemmen. Men dom flesta verkar acceptera med en gång :)

2011-01-14 @ 16:52:42
URL: http://bizzare.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0