Stackars ben......stackars höfter......

Idag bestämde jag mej för att jag var "pigg" nog för att ge mej ut på en promenad och målet var hämta paket på domus och handlarn. Packade in bebben och ner i vagnen och knallade iväg, stannade på kaffe hos pappa&Ingela påvägen. Väl halvägs till stan fick jag sms om paket på lilla klenoden också så gick dit med när jag ändå var i farten. SÅ långt har inte jag gått sen innan graviditeten och innan cykelköpet. Gissa om mina ben straffar mej nu? Och för att inte tala om mina inte helt återställda höfter. Men det var underbart toppen väder och en bebbe som sov gott nästan hela tiden (2,5h) så det var det värt! Förresten måste jag säga att folk är himla hjälpsamma när man kommer med barnvagn, sånt blir man glad utav.

Väl hemma igen fick det bli paket öppning och jag är nöjd, fin filt till bebben (den gröna) och även fina sängkläder, fina mjukisar i ett annat till mej och scrapbooking grejerna var likaså fina! Fin fint med andra ord. Hade tänkt att städa nu men fanns nån som andra planer så vi myser i soffan istället, eller jag bloggar med sovande bebis i knäet. Mys! Men snart måste jag ta tag i och hyffsa till lite för sen får vi besök.

3 dagar kvar innan jag ska bli själv, måste säga att jag är lite nervös! På måndag har vi även första besöket på BVC. Så jag ska inte bara vara ensam jag ska också lyckas med att passa en tid. Nånting alla har gjort i alla år jag vet! Men jag är ändå lite nervös bara för att det är första gången :)



Kommentera
Postat av: wero

Ja eller hur är det fint... :) haha 3 kr/st nästan gratis ju..:) va söt han är lilla wilde! :)

2011-01-20 @ 21:16:03
URL: http://misswero.blogg.se/
Postat av: Denisa

Oh men det är ju bra. Nånting jag kan tycka att vi saknar här, kattvakt. Men det är inte ofta vi är iväg långt.



Det kommer gå så bra så & vara ensam hemma :) Jag tror alla skulle vara nervösa men det är ju bara naturligt att vara det!

2011-01-21 @ 06:54:05
URL: http://bizzare.blogg.se/
Postat av: mli

Jasså,, ja dom är fina:) Fanns några till där som jag skulle kunna tka mig att köpa ;)

Måste ju försöka köpa lite neutrala unisex kläder så det inte bara blir tjejkläder,, man vet ju aldrig,, fast känns som det är en tjej:)

Köpt en body på lindex och den är jäte liten jämfört mot H&M och Kappahls :S



Vi har inte bestämt vad vi ska köpa än,, har kollat påä IKEA men ska kolla på nätet om det finns nån sida man kanske kan beställa från,, som har större utbud på skötbord och säng:)



Men hittar vi inget annat så vill jag nog ha en sånt som ni har isfl :)

Yes det skrivs med på "listan" ;)



Ja Lo är fint,, Tilde är med fint :) Hörde ju på radion igår at maja är värmlands vanligaste nan så det går bort :)



2011-01-21 @ 08:30:57
URL: http://mliisme.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0