Rutiner

Tror vi fått lite nya rutiner i huset, eller ja Wilde har. Stackars liten är jätte ledsen på kvällarna stundom nästan otröstlig. Börjar så vid typ 18 tiden och lugnar ner sej helt lagomt till läggdags.Antar att det är magen det beror på vilket också BVC sköterskan prata på. Men det är jobbigt att se och inte kunna trösta. Men nätterna sen, goa killen!!! Visst han vaknar runt klockan 2, klockan 5 och klockan 7 som om han hade en mat&sov klocka men vad gör det när han är världens gladaste? Så underbart gott humör så det är inte klokt och jag bara njuter och jag börjar dessutom vänja mej vid att vakna dom klockslagen jag med. Slut på dom långa sovmorgnarna nu med förresten, det slutade han med i helgen som var så nu är det vakna vid 7 och upp mellan 7-9 som gäller.

Snart helg nu och det ska bli underbart med hjärtat hemma igen! På lördag ska vi åka till karlstad och handla mat, gå på ikea ska vi göra också och en tur till HM och kolla efter mer byxor och strumpor åt bebben. Annars inga planer tror jag? Bara skönt med helg helt enkelt.  

Nej nu börjar bebben vakna till efter en kort vila så lika bra att avrunda här. :)




Kommentera
Postat av: Denisa

hehe åh! Den färgen var så poppis där vid 2000... då skulle alla ha aprikosväggar & blått minns jag. Och ja, jag är visst förföljd av rosa :P usch

2011-01-27 @ 23:04:49
URL: http://bizzare.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0