Nehej nej

 Nej det gick ju inte som planerat, hade en jävla kväll om jag får säga det själv. Ont ont ont överallt där det är helt onödigt att ens ha ont. Bestämde mej för att sova redan klockan 23. Vilket ju gick åt skogen, minst sagt! För tydligen skulle jag nu dras med halsbrännan från helvetet också. Vanligtvis en "helvetesnatt"  vaknar jag upp emot 10ggr pga av halsbränna. Inatt fick jag inte ens chansen att somna, fortfarande när klockan var 5 låg jag och vred och vände mej med helvetes pinande bränna. Även vaknat flera gånger efter klockan 5 med för den delen. TACK för den!

Nu såhär idag änsålänge dras jag bara med den vanliga smärtan i bäckenet eller vad som nu sitter där så eftersom jag iallafall verkar slippa ångra gårdagens aktiviteter så kör jag på lugn och ro idag, inga överdrivna aktiviteter Förutom att jag måste ut på stan en sväng så ska jag inte göra mer. Skulle helst slippa gå utanför dörren med men skulle nog bli tokig i längden eftersom ingen vet vad länge jag skulle bli sittandes inne isåfall.

Nej eftersom det inte hänt så mycket sen sist jag bloggade så har jag även nu inte så mycket mer att komma med. Ska sätta mej och kolla i reklamen och tidningen som landade i lådan idag.. 

Kommentera
Postat av: linnea

SV: tack :) försöker bara få bort de rosa, skär sig lite annrs :))

2011-01-03 @ 16:10:17
URL: http://birdwing.blogg.se/
Postat av: mli

Usch då jobbigt med halsbränna:/:/



Jadu jag har bara kopierat från FL:S Eller förresten undra om jag inte har ändrat där,, man kan ändra i mätarinställningar eller nått sånt tror jag det hette,, en plupp som är strax under den översta texten,, där bebisen är. Och det står när man blev gravid och ägglossnign,, bf och ja allt det där:)



2011-01-04 @ 07:21:17
URL: http://mliisme.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0