Helgen..

Jaha söndag igen och helgen är nästan slut, jaja det betyder åtminstone veckans höjdpunkt alá tv SOLSIDAN..

Igår hade jag mer eller mindre en hel dag på vift, började med att glida mot Åmål vid tio tiden. Insåg nästan framme att jag hade åkt ifrån plånboken och jag och syrran skulle handla födelsdags grejs till mamma och bilen behövde tankas. Bra läge! Men det löste sej och jag fick leva på Michaela en sväng, sisdär tills det var dags att föra tillbaka pengarna. ;) Vi var på profab en sväng och spanade runt, uh vilka fina Wilde kläder dom hade på klädkompaniet. VILL HA! Bodyn han fick av Michaela kom där ifrån också. Efter vi hade varit där åkte vi hem till henne och inväntade mamma, käkade födelsdags fika och umgicks sen innan det var dags att åka hemöver.

Hem och bytte om på Wilde och åkte sen ut till Hög och Emelie m familj. Hade en mysig eftermiddag där. Fixade egna semlor och satt och prata. Wilde fick fina presenter han och tackade med att sova hela tiden. Hamnade väl snudd på i nån koma för han sov hela det besöket på drygt 3 timmar, resan hem och sen hemma igen i en 30 min till. Åt och somnade igen. Pust det har märkts inatt på vaken och glad bebis. 

Igår kväll shoppade jag förresten på Ellos en sväng, overallen Wilde har nu är hel skum i modellen&storleken, den passar i benen men stramar över axlarna samtidigt som den är för stor(bred). Hursomhelst med tanke på att den stramar över axlarna var det verkligen dags för en annan för växer han en centimeter till är det inte gott att få plats i den. Så jag bestämde mej för att beställa en ny "nallebjörn". Beställde samtidigt ett dubbelsängs lakan och en bebis feber termometer. Och fick sängkläder på köpet :) Ellos är bra!



Idag ska det bli en städ och tvätt dag, jippie eller kanske inte men nödvändigt.. Bra sånt med ibland även om man kan ha roligare. Kallt som fasiken också men jag tyckte det var rätt härligt ute, Wilma höll inte med för hon ramlade 2 gånger i desperata försök att inte ha tassarna i snön. En hel kul syn vill jag lova!


Kommentera
Postat av: Denisa

hehe wilma tycker också det är kallt om små tassarna :)

2011-02-20 @ 18:22:45
URL: http://bizzare.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0