Fortfarande..

Wilde är fortfarande sjuk och idag är han även lite mer gnällig än igår, stackars liten skrutt unge! Natten har ändå varit helt okej med tanke på hur tät han är så är jag förvånad att han ens sov så mycket som han gjorde. Hoppas detta ska gå över snart för han! Dessutom är det något med högra ögat det är rött,svullet och tåras lätt. Hänger det ihop med förkylningen eller? Hoppas det! Enda som är bra med förkylningen är att han visar himla fina "mat mönster", hoppas dom kan få bli rutin sen när förkylningen är över!! :)


Igår kväll var jag iväg och hämtade en hel bunt med paket, kläderna från HM var så fina. Längtar tills han kan använda dom. Det lilla som var till mej själv är jag nöjd med också, var en ny BH och strumpor. Från ellos kom bara feber termometern (passande nog) så där har jag lite mer att längta efter. :)

Absoluta favoriterna!! Pyjamasen älskar jag, så söt så hälften hade varit nog!


Nej nu ska jag äta sockerkaka, var så jäkla sugen på nåt sött och i brist på nåt hemma fick jag slänga ihop en sockerkaka. En kopp kaffe till det med så..mums!



Kommentera
Postat av: mli

Såg att du hade köpt en sån napptermometer,, provat den än,, var den bra isfl?

Funderar också på att köpa en sån men vet inte om den är bra:S



Sv: Nej min blogg design är lite knäpp,,, "lånade" malle av en tjej som har olika gratismallar för bla blogg.se och denna skulle funka till det men det gör den tydligen inte :/

Den ser inte okej ut i min webbläsare heller,, eller ja ibland ser den ut som den ska och ibland ser allt jätte dumt ut,, rubrikerna syns inte osv..Ska byta så fort jag hittar nån ny :)



Hehe ja vore perfekt det,, hoppas att bebis behagar att komma ut på BF :) vill verkligen inte gå över tiden..

2011-02-24 @ 09:41:16
URL: http://mliisme.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0