Några rader

Dags att uppdatera!

Helgen försvann fort som bara den, i söndags var vi på kalas nr 1 för älsklingens mamma (blir ett stort på lördag också). Det bjöds på gott och vi satt ute, härligt! Wilde var dock en suris, vet inte riktigt vad det var. Värmen kanske? Spydde ner sig flera gånger om gjorde han med så tillslut fick han vara nakenfis. Wilde fick två kassar med kläder där med efter nån släkting, borde bli kusinbarn om jag inte tänker helt fel? Hur kul som helst att få iallafall, och det var hur mycket som helst. Blandannat en fodrad regnoverall som såg helt ny ut, jeans, skor, mössor och dregglisar, bodysar och mjukisbyxor. Ja det mesta fanns där! Blev helt kär i en jacka han fick, en grön skaljacka från FIX men den var tyvärr för liten annars var det mesta var i i strl 80 och 86 så det är bra :)

Igår började vi dagen med babyträff hos Therese. Även nu var Wilde en liten suris men det var nog trötthet för han somnade i stolen och sov tills vi kom hem och lite till. Jätte trevligt var det där iallafall. :) När jag kom hem var det dags för soptippstur, Wilde fick vara hos sin farmor under tiden och vi proppade bilen full. När vi hade hämtat Wilde sen åkte vi till Netto och köpte en saccosäck till honom, så mysig! Har velat ha en länge nu och igår hade dom med det i netto bladet så då var det ingen fundering.

Idag är det tisdag, ännu en helt underbar dag ser det ut att bli, syster kommer hit sen och jag tänkte vi skulle ta en promenad i solen. Blir även en tur till soptippen idag igen, annars inga större planer. Ska passa på och tvätta och hänga ute iallafall. :)

Nej nu börjar det blir frukostdags för liten låter det som så dags att avrunda. :)



 
Morgon bus i gåstolen



Kvällsmys i nya saccosäcken.








Kommentera
Postat av: 4-barnsmorsan från himmelohelvete

Åh så mysig sacosäck, va kostade den?



Kul med babyträff också=)



2011-08-02 @ 12:20:36
URL: http://www.himmelohelvete.com
Postat av: 4-barnsmorsan från himmelohelvete

Tack=)



Jag kanske kan göra en header o bakgrund åt dig om du vill. bara du säger vad du vill ha med och så=) Gärna mått också på headern=) Är inte så hemma på blogg.se men en header ska jag nog få till.



NÄ jag tycker hon spyr som fan....visserligen äter hon mest ersättning ff men vi börjar ge mer och mer mat...spaghetti o köttfärssåsen på burk var URK tyckte hon..medans yoghurten o päron/äpple pure var göööörgött, mjukglass va gött mä haha hon fick smaka en liten klick förut och oj va hon smaskade o gottade sigS



Hon sover mkt ff också, men nu är det visserligen varmt med men idag har hon sovit mestadels hela dagen tycke jag!



Vill också ha en sån saccosäck, sååå gosigt=)



2011-08-02 @ 18:27:11
URL: http://www.himmelohelvete.com

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0