Älskade unge!

Wilde 7 månader idag, vart tar tiden vägen? Går skrämmande fort, han är ingen liten bebis längre utan en liten kille.

En kille som har en stark vilja, han har upptäckt att man kan gråta sig till saker. Fastnar han med gåstolen gråter han så vi får hjälpa han, ramlar leksakerna i golvet gråter han för att få dom upplockade osv. Tar maten eller ja helst då fruktpuren slut för tidigt kan jag lova att det hörs! :) Han har lärt sig att skrika, alltså skrika som i att skrika inte gråta, Och han håller låda, han hörs minst sagt. Underbara unge ♥ 

Han är jätteglad i katterna, speciellt Tina är hans katt. Wilma är det lite siåsådär med, han tycker hon är ganska läskig när hon blir glad och uppselt men annars drar han gärna lite i henne.

Hemma med pappa nu också och visst är han även pappas pojk, blir alltid lika glad när pappa kommer i närheten och ska sova nära nära han på nätterna.

Annars är han full i bus och det är fullt ös från morgon till kväll. Snart är det väl dags att börja krypa och ta sig fram men än är det lugnt på den fronten. Han är inte jätteglad i att ligga på golvet så kommer nog inte vara så tidig med krypande om han inte tar det från sittande. Men jag uppskattar lugnet än sålänge, vet vart jag har honom nu och det är skönt. :)



Mini mini


Dagens skrutt i sina fina body som han fick efter rättvik.

 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0