Skärtorsdag

Idag startade dagen tidigt, klockan 04,00 drog Wilde igång och pratade och masade. Inga tårar eller så men sömn är överskattat, fick han iallafall att somna om mellan oss men då drog trampbilen Wilma igång istället. Tramp tramp, upp och ner, upp och ner, ut och in, in och ut och jag kan lova att jag skänkte bort henne sisåsär 10 gånger. Så brukar hon aldrig göra för hon är vanligtvis morgontrött, men idag så!! Phu, jaja  kvart i sex var iallafall hela huset vaket och dagen startade. Härligt! :) Frukosten uppäten, skrutten kollar på Playhouse disney vilket är hans nya favorit sysselsättning. Han trampar, sparkar, pratar, skrattar och kollar. Måste vara dom löjliga rösterna, sångerna och glada färgerna som lockar för tror inte han riktigt förstår sig på det än.

Igår hade vi en trevlig eftermiddag med föräldragruppen, känner verkligen att jag har fått en bra grupp. :) Inga nya med igår men vi var iallafall alla som var med från starten. Till veckan ska vi träffas på egen hand och gå till hörnan tillsammans. Veckan efter det ses vi på sjukhuset igen. Har även fått inbjudan till babymassage och åtminstone en av dom andra tjejerna ska vara med där också. Blir mycket roligt för mej och skrutten det närmaste :)

Igår fick jag ett surt mejl från bumbo säljaren att hon hade skickat mot det dyra fraktpriset och det blev ju inte som hon hade tänkt sej men hon hoppades att jag skulle bli nöjd iallafall. Jo men det tror jag säkert att jag blir! (fick lite dåligt samvete för att hon gick back så på frakten men hon skulle kunnat skicka ännu billigare än dom 85:- jag betalat om hon skickat med tex schenker som skulle haft 70:- så tänker att hon hade ett val och jag gjorde inga fel) Hoppas den kommer idag iallafall, tror Wilde kommer älska den eftersom han vill sitta upp hela tiden.

Vad händer annars idag då? Ska åka till Åmål och hämta stereon ur volvon så vi kan få i den i passaten istället. Sen åker vi till Ikea och det minsann ser jag verkligen fram emot! :) 

Till sist då, igår beställde jag ännu en mjukis jacka till Wilde. Och nej jag kunde verkligen inte låta bli. Helt otänkbart att inte köpa den. Se på den:


Från lindex, 129:-


Se vad jag kan, foten i handen. :)


Kommentera
Postat av: mli

Ja de kändes som en bra ide :)

Sen kan man ju lägga smink eller nått i óckså, typ ett nagellack eller lipgloss eller nått :)



Vilken sötis han är din son :) Kul att han "börjar visa intresse för omvärlden" :)



Ha en jätte bra påsk :)

2011-04-21 @ 11:31:03
URL: http://mliisme.blogg.se/
Postat av: linnea.

va söt bild. :)

2011-04-21 @ 19:33:13
URL: http://linnix.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0