Iriiterande!!!

Nu är jag på dåligt humör, på en människa och på ett företag. Kan börja med människan, den personen som jag köpte bumbon av förra helgen. Köpte den söndag dag och i onsdags förmiddag hade jag fortfarande inte hört från säljaren så jag skickade mejl till henne och fick svar först igår kväll. Betalade direkt och skickade mejl till henne att var betalt och klart. Idag skriver hon igen och vill ha 150:- i frakt istället för dom 85:- jag betalade för frakt igår. Skickade till henne att det var upp till henne att kolla efter billigare alternativ isåfall, men frågan är om hon inte hittar ett billigare ska jag då betala och se glad ut eller stri och riskera min goda ömdömes statistik? I vilket fall som helst är jag irriterad, det är inte lite skillnad på 85:- och 150:- och hon borde kanske kollat lite nogare innan om det nu ska vara så? Dessutom ligger alla andra bumbos på tradera mellan 80 och 100 i frakt. Moraliskt dilemma, vad ska jag göra? Jag har själv tagit fel på frakt en gång men då betalade jag det själv eftersom jag hade gjort fel och jag hade utlovat ett fraktpris i samband med auktionen.

Andra då, Shell i Ed. Skrev häromdagen att dom hade tagit dubbelt betalt för bensinen jag tankade i fredags och i måndags ringde jag dom. Dom visste om felet och lovade att pengarna skulle sättas in under dagen alt senast i tisdags. I onsdags fanns fortfarande inte pengarna på mitt konto så ringde igen, dom var försenade men under torsdagen eller senast idag skulle jag få tillbaka pengarna. Tror ni mina 400:- finns på mitt konto nu eller? Nä precis, INTE! Uh vad irriterande, är iallafall glad att jag inte hade tankat för det dubbla eller att jag skulle haft jätte lite pengar så dom hade tömt kontot för mej. Men ändå, dom är ett stort företag som gjort fel och jag vill väldigt gärna ha mina pengar tillbaka.

Insåg precis att bägge irritations momenten rörde pengar, fast anledningen till min irritation är väl inte pengarna i sig utan att jag satte mej vid datorn och fick först mejlet och sen gjorde upptäckten att pengarna saknades än och tyckte bägge sakerna var irriterande.

Förövrigt är det fredag kväll, jag har magen full i nachos och ska snart krypa ner framför ett par avsnitt Sons och äta physalis. Sen blir det sova som gäller. Imorn ska jag träffa Jessica på förmiddagen och senare vid 18 tiden blir det 45 + 25 års kalas. Just det ska sätta mej och fixa ihop ett kort till det med. Bäst att jag drar mej, dessutom vaknade just skrutten som jag trodde sov för natten. Ibland är sömn överskattat minsann, han bara ler åt mej när jag säger att det ska sovas nu! :)

Vad gör ni andra såhär en fredag kväll?


Kommentera
Postat av: michaela

jag kan hoppa in innan/efter jobbet på måndag!

2011-04-15 @ 21:57:51

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0