Inte bara..

Våren är underbar på många sätt, solen som skiner, det blir varmare, snön som man hunnit tröttna på försvinner, bort med vinterdäck, blommor och gräs vaknar till liv, att promenera är härligt MEN med allt detta kommer det allra mest avskyvärda som någonsin krypit på denna jord. SPINDLAR!!! Fy fan jag hatar det, hela vintern är jag lugn och orädd, kan gå ner i källaren utan att dö men nu är vi där igen och för andra dagen på raken har jag träffat på dom små äcklen i tvättstugan. Igår vägrade jag att tvätta klart så det fick älsklingen fixa. Men var tvungen att tvätta idag också så tog med mej tvätten och gick ner och där sitter en jävel på väggen så jag sprang, flydde, rymde upp igen, inga stora spindlar men skulle jag få dom på mej skulle jag nog aldrig mer bli folk. :S  MEN får väl också säga att jag var tvungen att vara vuxen och gå ner igen annars skulle jag aldrig hinna tvätta klart idag. Dock var den jäveln borta istället, vet inte vad som är bäst? Jag slapp se den men vet att den fanns där 30 min tidigare.. Skit djur!!!!!

Annars har jag mer eller mindre häcken full idag, det ska tvättas, städas klart uppe, bilen ska städas ur,det  ska handlas, föräldragrupp och det ska laddas och förberedas för imorn, bilen ska kollas. Visst inga stora grejer förutom f-gruppen men tillsammans med en liten skrutt tar det extra lång tid :)
Sen ska även stereon i bilen så vi slipper sjunga, haha på tiden att få i stereon lagom tills bilen ska säljas!!! Just det, lovat Wilmas en lååångpromenad med.. Eller var det mitt samvete? Jo det var det nog, för igår blev ingen långtur och imorn ska hon vara hos mormor så.. Fast jag tar med henne samtidigt som jag går och handlar för mamma jobbar på torget så hon får vara med henne när jag är på affären. Två flugor i en smäll samtidigt som jag får röra på mej lite.

Förvövrigt är det äntligen tisdag, och imorn åker vi äntligen. Har nog aldrig planerat en tur så noga som nu, nu återstår bara att se om allt går enligt planerna. Emelie kommer sen och sover över här, enklast så eftersom vi åker så tidigt.

Förresten verkar det vankas sjukdom igen, jag snorar, tät i halsen och har obotligt ont i huvudet (hjälper alltså inte med alvedon). Vad är det som händer egentligen??? Blir jag sjuk igen nu så går jag i isolering och slutar träffa folk. Hoppas det bara är något tillfälligt och inte sjukdom på riktigt eller att det inte bryter ut nåt. Hursomhelst vägrar jag att bli sjuk innan torsdag och kräver att vara frisk tills på lördag om jag nu måste bli det, okej?

Nej nu ska jag slänga ihop lite frukost och sen vänta på att skrutten vaknar så jag kan dra igång dammsugaren.  


Ha en bra dag!

                                
Jo elefant är gott, alla borde smaka säger Wilde!


Kommentera
Postat av: Gitsie

Själv har jag inga problem med spindlar, fästingar däremot! Så vintern har allt sin charm den också, då håller de små kräken sig borta.

Hoppas att ni får kul idag.

2011-04-06 @ 06:58:29
URL: http://gitsie78.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0