Hej och hå

Igår blev det myskväll men en halv konstig film, Big brother, pizza och godis. Jag lyckades med att slå fel nummer till pizzan (hamnade på en annan pizza med det), få hemkörning av en pizzeria som inte har hemkörning och till rabatterat pris av nån anledning? Han tyckte väl synd om mej som var så förvirrad att jag ringt fel place. Stog där snopet med mitt Värmlands pizzeria stämpelkort och han berättade att han kom från Säffles. Vilken bedrift i vilket fall som helst, inte alla som är så förvirrade och lyckas få mat på bordet ändå ;)

Idag har det grejats och fejats hela dagen lång, lilla hjärtat har busat som en tok. Härliga härliga unge! Stora hjärtat städar och grejar medans jag latar mej framför datorn just nu. Vi har varit i karlstad och handlat massa mat, jag har planterat blommor ute på altan. Plockats och grejats. Det har i princip gått i ett sen vi gick upp vid 7.

Nu planeras nya grejer här i huset med, ni som vet hur det ser ut här vet att det är en öppen halv måne mellan vardagsrummet och barrummet. Denna ska sågas bort senare så det blir hel öppet. Katterna roar sig med att hoppa fram och tillbaka och har gjort massa fula märken så nu är det slut på det och på köpet får vi det lite mera öppet vilket inte blir helt fel. :) Ska ta före och efter bilder sen och visa upp!
Massa annat kvar med som vi får ta tag i snart, bio-rummet, Wildes rum, trappan ska göras om och nu detta. Jaja snart så... :)

 
Äh här skulle det vara några bilder men efter 3 misslyckade försök ger jag upp, får slänga upp dom senare istället.

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0