Dags att uppdatera...

Ja dags att uppdatera läget, börjar igår. Hade fullt upp hela dagen lång minsann. Började dagen före tuppen som vanligt, några timmar senare vid halv 10 mötte jag upp föräldragruppen vid hörnan och vi var där, pratade, fikade och det var allmänt trevligt. Hem sen och grejade ett tag bland annat färgade jag om lite kläder och tvättade som vanligt innan jag åkte och mötte Therese och vi var till Holgers och fikade. Hem igen och bytte om så bar det av till Sjöbyn för unghundskurs med Wilma.

Kursen då? Vi är ett gäng på 5 personer med hundar på 12-15 månader. Alla hundar ganska lika i sättet och med samma behov/problem att jobba med/på. Tyckte gruppen var helt okej förutom en person som redan kunde allt och visste allt, hon sa emot instruktören och var allmänt präktig. Jag kände väl mest, VAD gör du här om du är bättre än tjejen som håller kursen och varför ens vara här när du redan vet allt? Jaja jag lär nog störa mej vidare på henne samtidigt som vårat odjur minsann var en ängel jämfört med hennes hund!! ;) Wilma var ja... Vet inte ritkigt, väldigt orolig.. Tusen lukter, ny miljö och allt sånt där. Hon var dock inte jätte intresserad av dom andra hundarna, skällde en gång vilket inte är likt henne. Träningen då? Igår körde vi kontakt, jo men vad bra det gick menar jag. Wilma dissade godiset jag hade med så då är det inte lätt att träna, fick kattmat av Jessica istället och det funkade sisådär 5 ggr sen dissade hon även det. Nästa gång får det bli 15 olika sorter eftersom hon tröttnade så fort. Vi ska iallafall ses 4 stycken onsdag kvällar till och en måndag kväll sammanlagt.

Hemma sen fixade vi mat och jag somnade sött på soffan. Sandra slut, dagen slut!

Inatt trodde jag att det vankades sjukdom i huset igen, vet inte riktigt vad klockan var 3 eller 4 kanske när jag vaknade av att Wilde var jättetät och jätte ledsen. Upp med ledsen bebis, han fick näsdroppar men var fortsatt ledsen så vi gick upp. Gjorde mat och han åt med god aptit innan han till slut somnade om i babysittern och jag på soffan. Jag drömde jätte hemsk mardröm om Bonnie, får ont i magen när jag tänker på den. Hatar mardrömmar!!!
 Vid 6 vaknade vi igen och han var pigg och gla igen, knappt tät längre. Så nu återstår att se om det bara var nåt konstigt inatt eller om det ska bli sjukdom.

Hursomhelst så tänker jag göra som planerat idag eftersom han är pigg nu, vi ska åka på en trevlig roadtrip till soptippen. Yes kul! Eller inte? :S Jaja nödvändigt iallafall.. Bara grejer från min urstädning som ska med och en stor korg, mer får väl inte plats heller för korgen snor nog nästan hela bagaget. 

Ska även komma ihåg att ringa till arbetsterapeuten idag för har återigen jätte ont i handleden. Dom får komma på något annat nu för fixar inte det varma handleds stödet igen, inte efter det hemska kliande eksemet med hundra små sprickor/sår som brände, sved och var obehagligt.. :(

Ja det var väl det? Torsdag redan idag och snart helg. Jag hoppas att skruttens paket från Lindex ska komma innan helgen. Beställde 20e så borde verkligen vara på väg eller? Helgen sen innebär en tur till Karlstad och handla, och eventuellt innebär morgon dagen en tur till Grums och Sandra. Hon hade plockat ihop massa fräna kläder efter William och det ska bli kul att kolla igenom. Vet att det finns några guldkorn där :) 

Blev en hel del detta och tror det är dags att avrunda fast jag skulle kunna tjata på bra länge. Hoppas alla får en fin dag :)



Färga kläder:

 




Tadaaa!! Läckert neon gröna handdukar ett par tjaa vad är det för färg på byxorna? Dom ser iallafall bättre ut för sej själva utan dom gröna handdukarna i närheten. Lite missfärgade underkläder fick sej en omgång också, haha blev inte snyggt! Ska väl tillägga att jag inte ens skulle ha grönt utan turkost men det fanns inte så i brist på det köpte jag lime grön men resultat var detta. Neon grön enligt mej. Jag är iallafall ganska nöjd, handukarna blev bättre än innan iallafall med tanke på att dom var fläckiga och missfärgade.



Gårdagens goa unge


Dagens gos unge, i outfit nr 3 för dagen (nu är han inne på 4an)







Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0