Tisdag

Var på utbildningen inför valet igår, och måste nog ta tillbaka det där om att ersättning var så himla bra som jag trodde. Nånstans i mitt huvud hade jag inbillat mej att man kanske satt där max 8 timmar eller så på valdagen men serni det gör man inte, 8-20 + rösträkningen. Alltså mer än 12 timmar, men skulle det vara utan skatt på arvodet är så får det anses okej. Men så får jag se det som så att jag förlorar ingen inkomst för att jag är där eller så utan det blir ett tillskott i kassan och det är något som alltid behövs. Annars då tror jag det kommer bli en okej dag, jag var välkommen i gruppen och dom var skojsamma. Ena gubben upplyste mej om att dom minsann inte tänkte berätta för säffle bon vart vallokalen i väldige Nysäter ligger. Då kunde man ju iallafall kontra med att jag hittar själv ;) Och så fick jag veta att dom enligt dom själva var den bästa gruppen man kunde hamnat i. Yngst var jag som jag redan visste. Man vad gör väl det? Kommer allt bli bra det, men bannar mej själv för att jag inte frågade om mat&rast. Matlåda för hela dagen med sej? Rast så man kan åka hem? Osv.


Idag har jag varit med Jessica på stan en sväng, vi fikade på Holgers och kikade lite i affärer.:)
 Nu sitter jag och laddar för att gå ut och städa skoda. Ska visst och kolla på något bilbyte sen, en Passat. Jag vill ha en Passat men denna ska tydligen inte stanna i hushållet. Har försökt att förklara att krypet minsann vill ha en passat men än har ingen köpt det. Attans! ;) 

IKEA sen också då, jag ska nog bestämt shoppa upp presentkortet jag fick av Sandra. Jag ska ha nya grönväxter till hallen och köket. :) Sen ska vi införskaffa lite hyllor m.m. till barrummet.


                              
                                       


Nej nu då, dags att ge sej ut. För gör jag det inte nu kommer det säkert att regna när jag ska göra det.
                                      


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0