Sista dagen nu...

Efter en riktigt kass natt, hum har jag några bra ens? Men iallafall, efter en riktigt kass natt sov jag som en prinsessa imorse och njöt av min sista lediga dag.. Ja tills dess att dagen startade med en väckning från jobbet vid kvart över 9. Tack oj så jag har saknat det!! Delad tur imorn? Njae det avtackade jag mej, men fick kvällen förlängd.

Idag har jag mest gjort ingenting, städat lite, fixat med mat, bråkat med Wilma etc. Har haft mäklare här som spanade runt lite, hon skulle återkomma om ett par dagar så får vi se om värdet har ökat något. Vad gissar ni på? Ni som har sett bilderna/sett det i verkligheten vet ju att lite förändring har skett. Så hur mycket har värdet ökat? Jag skulle gissa på ca 150000:- nånstans..

Har nyss varit till Ica och handlat lite + varit och klagat på Wilmas halsband som gick sönder igår. Med hem följde ett kedje stryp så nu jävlar ska det väl inte kunna gå sönder? Trodde nästan vi skulle bli en Wilma fattigare igår när det 3 veckor gamla halsbandet gick rätt av och hunden rusade ut i vägen framför en bil och sen upp i skogen. (Tur att hundrackarn vände och kom tillbaka!)

Nu ska jag soffa mej och lata mej, ta sista avsnitten på Criminal minds och nånstans hitta krafterna att gå ut och ge gräsmattan en omgång senare. Iallafall framsidan så kan folk få tro att vi har en välvårdat gräsmatta, trimmas måste göras men det minsann är inte mitt jobb! :)



Nästan hela gosgänget samlat, mysisar!


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0