Onsdag

Och jag är tydligen ledig?

Inte för att jag känner mej ledig, nej inte det minsta. Som alla vet sover jag inte bra, ja ingen som kan ha missat det som jag gnäller. Men tror nog fan det tog priset idag för jag har legat och förväntat mej att telefon ska ringa utöver allt annat. Stressmoment? Jo lite kanske.
Hursomhelst så är det välbehövligt att vara ledig idag, jag mår inge bra i kroppen. Kan nog behöva en dag här och där som jag vilar. Imorn kör jag ju hela dagen så.

Försökte ju att få tag i chefen hela dagen igår och även försökt att ringa idag men verkar ju helt jävla omöjligt dessvärre så nu plitade jag ner alla mina frågor i ett välskrivet mejl där jag avslutade med mitt telefon nummer så nu får vi väl se om hon ringer tillbaka och ger mej svar på tal. Undrar om man verkligen skickar mejl om såna saker men jag känner att jag inte har lust att krångla i flera dagar för att få tag på henne så bättre ta den kontakten.

Sitter och funderar på vad jag ska göra med min dag, känner verkligen inte för att göra nåt så kanske skulle slå på stort och göra ingenting? Synd att inte mina böcker har kommit än eller att jag har nån spännande Dvd-box.. Fast böckerna kan ju fortfarande komma, leverans beskedet i måndags sa 1-2 dagar. :)


Nu ska jag ta med mej Wilma och gå ut en sväng, ha en bra dag alla!





1 vecka kvar till Ullared idag, wieee!

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0