Jaha så gick det med det..

Jobbat en 7,00-16,00 idag, flytit på riktigt fint och dagen har varit lugn. Dock ett väldigt stort irritations moment dagen i ära. Satt och pratade om allt som rör årsarbetstid m.m och då berättar en av tjejerna som jobbar där att i månadsskiftet oktober/november kommer alla timmarna man har som är över 60 plus att försvinna. Blev så jävla arg, dels för att ingen har berättat det för mej, inte fått något papper eller dylikt med den informationen ingeting alls. Och jag har jobbat så jag ligger mer än 80 timmar plus för att eventuellt kunna ta ut det i december, totalt ovetandes om att jag kunde gått miste om dom istället. Är dock väldigt glad att jag fick veta det idag och inte ett par dagar innan slutdatum eller liknande. För inte fan tänker jag bjuda kommunen på så mycket som en halvtimme. Jag jobbar inte gratis men det hade det blivit om jag inte fått veta och dom hade tagit mina timmar. 
Löjligast av allt är ju att om man ligger mer än 40 minus så får man betala tillbaka, rättvist va? Tycker den fördelningen är helt suverän minsann!  Visst har man fått betalt för mer än man jobbat ska man självklart betala tillbaka, men har man jobbat mer borde det vara lika självklart att få betalt för det?


Jaja nu lämnar jag jobbat för denna vecka, ikväll ska jag för ovanlighetens skull inte göra i princip något alls,enda lilla planen är att åka till gamla jobbet och töla med Marie lite och få mej en overall till lilla krypet. :)
Hoppas sen på att få sova inatt, sliiiiten! Sov nog ungefär 4 timmar inatt allt som allt, imorgon blir det ingen sovmorgon då jag ska vara i Nysse klockan 7,30 och sen resten av dagen så skulle behöva få mej en natt med ordentlig sömn. Så pleeeze? Give me!! Förresten ska jag få smörgås tårta imorn, hur gott är inte det? Ordförande ringde förut för att kolla att jag skulle vara på plats till halv 8 och så meddelade han att det skulle bli tårta. Blir spännande och se hur dagen imorn utvecklar sej, kanske har jag jätte tråkigt kanske blir det raka motsatsen och dagen springer iväg. Kul och träffa folk iallafall. 


Ni glömmer väl inte att gå rösta imorn ni som inte gjort det? Det är viktigt att rösta om man vill ha nån förändring. Jag har ju röstat för länge sen jag, och det känns fortfarande som jag har röstat rätt även om jag inte är helt nöjd. För det kan ju alltid vara bättre,right?
Helst skulle jag se ett eget parti med det bästa från dom flesta ungefär såhär.  
*Socialdemokraterna vill ändra sjukförsäkringen vilket jag tycker är väldigt viktigt för nu är det ju i vissa fall helt sjukt, sen vill dom har ordning och reda på arbetsmarknaden, mindre klyftor mellan människorna och dom vill öka taket på den tilfälliga föräldrapenningen tillexempel och det gillas. Sen ogillar jag starkt att dom har för avsikt att höja bensinpriset med 49öre, det behövs verkligen inte!
*Lite och då observera lite av sverigedemokraternas invandringspolitik för som det fungerar idag är det inte humant, tex att dom som redan är klara för utvisning får bo i en tillfällig bostad utan nånting hur länge som helst. Och ja det fungerar så, har sett det med egna ögon och så ska de inte vara. Och sen kriminaliteten på det, där kan också förbättringar behöva göras som hårdare straff. Sen har dom inte nåt annat att komma med då dom inte driver så många viktiga frågor, visste ni att dom inte har något om tex skatter?
*Sen kan vi ta moderaternas jobbskatteavdrag och ROT som dom införde för det är bra,ROT har vi utnyttjat flera gånger redan, annars är jag inte för deras "ta från dom fattiga" ideologi och heller inte för deras privatisering av allt. Jag tror inte på privatiseringen och tror inte att nåt kan bli bra av att tex bilprovningen ska bli vinstdrivande. Sen anser inte jag att det är bra det dom har gjort med gymnasiet som gör att du som kommer från en yrkesförbredande linje inte längre kan gå vidare till högskola/univeritet.
*Folkpartiet ska ha eloge för sin grymma valfilm, snacka om att träffa mitt i prick. Dom får vara med här för den sakens skull annars får jag erkänna att jag har dålig koll på fp.
*Miljöpartiet, hmm. Ja miljö är väl bra? Men satan vad dyrt det blir för oss orika att ha bil tex om dom får bestämma. Så för min del,nej..
*Piratpartiet som vill "släppa internet fritt", grattis och så kan barnpornografi spridas fritt bara för att skydda integriteten. Har man inget att dölja så finns heller inget problem är min åsikt så nej till dom med.
* Svenska partiet(??) Eller vad det nu hette, sjukt! Dom anser att Sd är för fjantiga och vill ha ett etniskt rent sverige. Och så hade sverige sen vadå 1 miljon invånare kvar resten satt i koncentrationsläger? Nej även där..Och så glömde jag att hålla mej till saken så gick från det jag själv ansåg bra till det som också är dåligt. Blev kanske lite tungläst men det bjuder jag på men ger mej nu för skulle kunna fortsätta alldeles för länge. Ska ta och byta om lite och slänga ut valpen innan jag tar mej en tur.


Kommentera
Postat av: Blomman

Men va ? 1 miljon invånare kvar efter alla invandrare ? Då har vi alltså 8 miljoner som inte ska va här ???

2010-09-21 @ 10:15:16
URL: http://malinblomman.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0