INTE okej

Igår efter att jag och hunden hade varit på trädgårdsvandring skulle vi bege oss in igen, framför monsterbilen får jag då se en orm. (vi gick där innan vi gick till baksidan också men måste missat den då). Fick ganska bråttom att dra med mej Wilma därifrån, vill inte ha några ormbett som blir infekterade. När jag kom in var jag ju självklart tvungen att googla efter denna orm för att se vad det var. Men gissa vad? Med sin beige/vita färg verkar inte vara nån vanlig svensk uteorm utan snarare en blek majsorm. Är orolig för att den ska vara kvar, antar att även den kan bita om den blir hotade av Wilma eller katterna? Hade hoppats på fint väder idag så hade vi kunna ta gräsmattan en gång till, klippte den ju förra helgen men den var aldrig trimmad då och med tanke på ormen hade jag gärna sett den klippt ännu en gång och då kortare.


Annars då? Still invalidos, inte kul! Och nej det är nog tyvärr inte träningsvärk längre, hittade ett stycke på alltforforaldrar.com som beskriver mitt ont ganska fint så är tillbaka till foglossning igen som efter förra besöket på sjukhuset men på annat sätt. Men är ju för jävla illa om jag ska gå och bli handikappad redan nu. Ni som har sett mej vet ju hur smidig jag är för stunden. Ett utklipp ur artikeln jag läste:


"Svårt avgöra var smärtorna kommer från
Anns situation är ett ganska typiskt exempel på hur många kvinnor har det under graviditeten. Besvären kan dock se mycket olika ut och det är ofta inte lätt att avgöra var de kommer ifrån. Dessutom kan smärtan uppkomma i princip när som helst under graviditeten, även om det är vanligare att de uppkommer i mitten av graviditeten. Smärtor från bäckenlederna kan sitta djupt i länd- eller korsryggen och kännas fram mot ljumsken. Det är vanligare med smärtor från de bakre bäckenlederna i korsryggen, som i Anns fall men de kan också kännas runt blygdbenet ut mot ljumsken och framsidan eller insidan av låren.

Smärtan behöver inte alltid komma från bäckenlederna. Den kan också komma från ligament eller muskler. För de flesta som drabbas är smärtan som för Ann, visserligen obehaglig och begränsande men är trots allt hanterbar."

Min sk. kramp/spänningsrelaterade träningvärk som jag tyckte det skulle vara kommer från ljumsken och går ut i låren. Ont i nedre delen av ryggen har jag haft sen sist jag var på sjukhuset även om smärtorna som kom framifrån då blev bättre nu när jag har varit ledig och tagit det lugnt. 
Men jag tänker hoppas tills på måndag att det ändå ska vara "träningsvärk" utan träning men är jag inget bättre då ska jag masa mej till sjukhuset tror jag. Kanske behöver rullator liksom, vem vet? ;)


Idag är det lördag iallafall, sista lediga helgen innan allvaret drar igång. Planen för dagen är inte mycket vad jag vet? En tur till Erikshjälpen tyckte herrn, själv tycker jag nog en tur och köpa tapeter men vi får se :)


Nej ut med vovven igen och hoppas att vi inte möter Herr snake. Ha en bra dag alla!


Gårdagens www shopping, det är dyrt att ha hår!!


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0