Gårdagen + massa bilder

Klockan ringde 04,45 och aldrig är man väl så pigg som när det är något roligt på gång? Upp och fixade mej,käkade och fixade matsäck. Efter årets första bilruteskrap bar det av och plocka upp Sandra,tanka och vidare mot Åmål där vi plockade upp Ulla och iväg!
Stannade utanför göteborg och fikade, här började Sandra bli nervös för att inte hitta nåt att shoppa. Haha så söt! Själv var jag mest nervös för att upptäcka att jag inte skulle ha råd med allt jag ville ha. Väl nere sen började vi våran shopping på Panduro outlet och fick oss en massa fint redan där, kan inte förstå att jag har missat detta underbara ställe tidigare 2 gånger? Nej standard från och men nu! Dags för själva Gekås och fyndadet var igång och efter x antal timmar var det dags för mat, bestämde oss för att betala och köra dom änsålänge köpta sakerna till bilen. Höll på och dåna av i kassan, det blev mycket och jag var inte ens klar?! Dessutom hade vi antal avdelningar kvar. Jaja tröstade mej själv med allt bra jag fått och att jag faktiskt var där för att shoppa inte spara. Hursom lastade vi av allt i bilen, eller ja vi fyllde bilen, och sen käkades en inte allt för god kyckling gryta innan det var dags för omgång 2. Tog bara en korg denna gången, alldeles för lite haha! Men men plöjde sista avdelningarna och hittade både det ena och det andra. Nu var jag NÖJD!

Kan ju konstatera att det var tur att vi bara var tre, bilen var verkligen full när vi vart klara. Vad köpte jag då? Hund&Katt saker, julsaker,scrapbooking,kläder,bebissaker,förbrukningsvaror,almenacka, julklappar/presenter till Pappa,brorsan,syrran,mamma,mormor,Ingela,älsklingen och Wille. Godis, nyckelskåp,plånbok,morgan-matlåda till älsklingen, burkar till köket, muffinsformar,present&julklappssnören,julpapper Och ja säkert tusen saker till! ;)


Lite av dagens inköp.


Kläder till mej, mamma mjukisar,en top till senare bruk,jacka samma sak där då den passade igår men antagligen inte nästa vecka, ett finare längre linne/tunika, marinblå mamma huvtröja, lila mamma/amma linne, en snygg sjal i brunt,svart och silver, tjocka gosiga strumpor och stickade leggins. Köpte också en skaljacka storlek alldeles för stor till att ha nu och tills krypet kommer(ej på bild)

Det tar verkligen hundra år att ladda upp bilder så får vara bra nu! Wilma och Krypet får sej ett varsitt eget inlägg sen istället!

Kan förresten lova att det kändes att jag levde igår när jag kom hem, gjorde tillochmed ont att lägga sej i sängen. Magen,ryggen och värst höfterna. puh! Men under dagen märkte jag inte mycket annat än att jag var tvungen och byta skor :) Och att ryggen var lite trött.
Tur att detta inte är nåt man gör dagligen iallafall även om jag gärna skulle åka 4 gånger om året istället för 2. Tror det är dags att börja spara till nästa tur nu, som väl dock tidigast blir till sommaren men ändå. Kommer ju dessutom att bli svårare att spara ihop nåt nu..


Kommentera
Postat av: Denisa

Du, vad kostar den där "diskmedel"- behållaren? Såg en liknande på Åhlens men tyckte den var tok för dyr.



Gött med grejer du! :D

2010-09-30 @ 23:58:56
URL: http://bizzare.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0