Ensam hemma

Nyss hemkommen till ett tomt hus, eller ja valpen var ju såklart hemma och dom andra fyrbenta men annars är jag ensam. Massa oväsen från huset brevid, gap&skrik och tycker nästan det låter som nån är lite förbannad men dom har nog bara roligt!

Gjort min vad jag vet sista kväll för denna veckan, haft en helt okej kväll där allt flöt som det skulle och roligt folk att jobba med. Nu är jag mest bara trött, trött för jag sov dåligt pga allt det vanliga plus att Sally är en vrålapa och jag dessutom hade fått för mej att det skulle ringas om jobb imorse. Huh blir stressad av sånt, stressar i sömnen liksom hur bra är det?

Får se hur mycket sömn jag får denna natten, har haft en helt omöjlig halsbränna sen jag gick upp imorse och har trott att jag ska spy ett x antal gånger. Dricker ett glas mjölk, ½ minut senare är det tillbaka. Novalucol köper jag mej kanske 3 minuter med, samarinen toppar med ungefär 5. Mandel hjälpte noll idag. Nån som vet något mer effektivt? Isåfall är ingen så tacksam som jag för tips. Har testat Rennie också med det ger mej kväljningar och dessvärre samma med Samarin acid. Sen är ju vissa dagar bättre medans dagar som denna kan dra åt skogen.

En kul grej till, svullna ben märkte jag av rejält första gången igår och samma idag..Oundvikligt men hej vad gammal jag känner mej. Stödstrumpor nu då? Har jätte synliga kanter efter vart strumporna har suttit och känner mej alldeles öm i fötterna, inte så charmigt!

Nu får vi ser hur morgon dagen yttrar sej, jobba eller vara ledig? Ska jag vara ledig ska jag sprida ut mej med alla mina scrap saker och inte lyfta arslet ur soffan mer än nödvändigt på hela dagen. Låter perfekt! Och imorn kväll ska jag bo framför tvn, missat tven hela denna veckan känns det som så har att ta igen ;)

En för stunden sista rad om den lyckliga väskan också, hämtades förut och var minsann en sån perfect match som jag hade förutspått. Så nöjd men det har väl ingen missat? :)
Älskar att shoppa till krypet! <3


Nej om jag skulle förflytta mej en våning upp? Ta med mej boken och krypa ner under täcket samtidigt som jag ber om natt sömn. Tror det får bli så!  Natti natti gott folk så kanske vi hörs imorn. :)Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0