Torsdag

Vi börjar igår, fick ju äran att åka ut och jobba i skogarna igen. Härligt tyckte jag men min kropp höll inte med och efter nån timme började jag må dåligt utav bara den. Trodde först att det skulle vara nån hastigt uppkommen åksjuka men eftersom det höll i sej även under besöken hos vårdtagarna kunde det uteslutas. Men jag tog mej igenom dagen och jag trivdes med dagen trots detta. Så lugnt och skönt det var!

Väl hemma sen låg hela husets invånare och sov i soffan och jag ville ju inte vara sämre jag så jag gjorde dom sällskap. Haha måtte ha varit en syn för vi låg bägge 2 i tre-sittsen och Wilma betsämde sej för att joina och la sej uppe på ryggstödet. Så vi två människor,2 katter och en hund på samma. Wilma bestämde sej dock för att inta den andra soffan med resten av katterna efter en stund. Sen fick det bli latigt resten av dagen, gjorde mat och kollade på Greys. 

Idag har jag som vanligt jobbat, min 9-onde dag på raken. Är det inte härligt så säg? Har fått två kort turer till denna veckan om med det kommar jag precis upp i behövd tid. Så 7 av 7 denna veckan, dag 12 på söndag och enligt lag ska man inte jobba mer än 12 dagar på raken. Min fråga då är om jag vågar vara ledig??? Jag behöver vara ledig på onsdag och att vara ledig 2 dagar på en och samma veckan kan bli tufft timmässigt. Och skulle dessutom hellre vara ledig en dag till nästa helg än måndag om nu två dagar skulle bli möjligt. :S 

Men det förresten kom jag på en irriterande sak med, inte fått tillbaka mina papper än från chefen som ska skickas in. Hade hoppats på att få dom i början av veckan men än har jag inte fått dom. Hoppas att inte det spelar någon roll att dom får vänta.


Tillbaka till mitt illamående då, jag är rädd för att det är tabletterna mot halsbrännan som orsakar det. Så blev det när jag åt samma sorts tabletter som en test mot mitt magonda jag hade förut. Då blev jag också illamående efter drygt en vecka och slutade då med dom. Så nu är frågan om jag ska sluta med dom och återgå till sömnlösa nätter? Orkar inte gå och må illa, mådde illa i tisdags kväll, igår hela dagen och idag till och från.. Eller kan illamåendet komma av nåt annat? Förresten fungerar dom inte hundra mot halsbrännan heller längre, bara dom förstå 2 dagarna som var bra men är bättre nu än innan..

Blir inte klok på allt konstigt som händer, herregud att en kropp kan trilskas på detta viset! Ska bli sjukt värt sen när jag blir ledig, ta det lugnt,göra det jag orkar, sova när jag behöver! Låter som en underbar dröm just nu. Har på tal om ledigt sökt några dagar semester i slutet av månaden nu. Kände verkligen att det är behövligt. Så 26-1 ska jag vara ledig. Att ha en ledig helg ska bli topp! Var längsedan sist, kanske vi kan hinna greja här hemma? I nuläget står allt still, vissa dagar blir det inte ens ordentlig mat fixad.. Så  ni kan ju gissa hur det ligger till med tvätt och städ? Jo precis så.. Och renoveringen ska vi inte ens prata på, där händer det NOLL och tajt om tid är det. Skulle gärna se att datarummet bleve klart innan.Och hallen som står redo i väntan på att tiden ska finnas.

Men idag ska det minsann bli riktig mat gjord, jag är så sugen på kalops så tänker frivilligt ställa mej vid spisen för andra dagen i rad trots att det inte är min matlagningsdag och fixa till det. Gott gott gott, tror nog det är dags att sätta igång nu för är minsann ganska hungrig efter att bara ha ätit smörgås&yougurt idag.



Jag måste verkligen boka klipptid snart, så här vill jag ha det igen! Går inte att se ut som jag gör nu iallafall..


Kommentera
Postat av: Blomman

Tack : )

Det känns underbart!

Ja, de är ett telefonförsäljar jobb i k-stad. Man ringer till företag och Inte privat personer. Väldigt skönt ! haha ! Man säljer reklam platser på deras hemsida, hmm. Ja e kass på o förklara men man säljer olika platsannonser kan man säga :)

2010-10-14 @ 16:59:16
URL: http://malinblomman.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0