Torsdag

Nej nu går det för fort, slow down! Jag har ingen som helst lust med att min semester snart ska vara slut.. Hemskt uppvaknande idag, huga höll på att ramla ur sängen. Jisus vilken syn det hade varit, vaknade iallfall till liv efter 10 timmars koma och hade med det inte varit uppe på toa en enda gång på hela natten. Aj aj det var verkligen akut och när jag ska svänga mej upp ur sängen och ur höll det på att sluta på golvet och allt detta sviter efter igår? Shit jag kan inte shoppa längre, billigt och bra kan man tycka? Men jag säger nog skam den som ger sej eftersom det är tänkt att vi ska iväg till helgen igen men då på Ikea&Ica bara.. Men det känns ganska illa, fast samtidigt varför skulle jag inte få ont och bli så sliten av en sån dag när jag annars blir det efter en hel dag på jobbet tex?

Idag ska dagen iallfall bli ganska lugn, jag&min namne ska färga varandras hår här om ett tag och innan det ville hon ha sällskap till Åmål och köpa hundsele så blir en snabb tur dit. Jag hade funderingar på att köpa ett nytt större stryp till Wilma men har ju ett annat jättefint halsband som jag inhandlade i Ullerad så tror jag avvaktar med det andra tror jag så får vi se om hunden är promenadbar i vanligt halsband! :) Annars inte mycket nytt att komma med, ska bestiga mount trappan nu och få på mej lite andra kläder och sen är det nog dags att dra.


Finaste råttan minsann, fast ju nu är hon inte så vacker för har nåt grejs i ögonen för femtiåttonde gången plus att hon varit i kattfight och skadat ena örat. Hon borde veta att det inte är tufft att slåss men har tydligen missat det.


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0