Men vad trodde jag?

Inga papper idag heller, och jag behöver väl knappast tillägga att jag heller inte fått något svar i telefon? Även skickat mejl och när jag kollade jobb mejlen senast vid strax efter halv 4 inget svar där heller. Jag får snart panik, det kan väl inte vara så svårt?  Tänk om verkligen hela min havandeskap ska äventyras bara för några kryss och en underskrift som ska ta sån tid? 

Idag har jag även lärt mej något nytt, frågade ju vad som kunde hända om man jobbade för många dagar och svaret på det var att inga försäkringar gäller så i dagarna 3 har jag jobbat oförsäkrad? Fint där! Är det bara jag som tycker att man på ett eller annat sätt skulle ha fått information om detta, typ ett papper eller så. Jag menar med tanke på hur min tjänst ser ut. Men det enda jag fått till svar tidigare när jag har frågat kring lagar har varit att dygnsvilan man ska ha varje dygn är förflyttningsbar 1 dygn framåt och 1 dygn bakåt och att man bör vara ledig en dag om man jobbat 11. Allstå ordet bör likställer inte jag med oförsäkrad?? Eller är jag trög? ;)

Nu väntar iallafall en hel dag ledigt innan det drar igång igen, och imorn är det som sagt dags för BM besök igen. Har försökt att pränta in i hjärnan -väga mej väga mej väga mej! Efter besöket ska jag och Jessica ta oss en tur och spana in Jockes barnprylar och se om det är någon kul affär. Sen kan nog även tänkas att en fika inte är omöjlig :) Annars inga planer, fast kanske tillräckligt? :)

Testade ju den nya medicinen igår, ve och fasa! Nåt tjockt mjölkaktigt klet som skulle drickas och visst jag hade inga nära döden upplevelser men en bränna mycket värre än vanligt som stört nattsömnen. Frågan är vad som är bäst? Kvävas eller brinna upp inifrån? Brännt hela dagen idag med och helt obotligt för inte ens novalucolen hjälper. Undrar om dom olika medicinerna motarbetar varandra, verkar inte bättre tyvärr.. Jag drömmer iallafall om samarin och skiter snart i vad doktorn sa om samarinen för jag vill slippa en liten stunds bränna. Illamåendet hänger i också för den delen. Se om dom har nåt bra att säga imorn.

Okej jag är verkligen helt slut, undrar om jag faktiskt skulle sova nån timme nu och se om jag orkar hålla mej vaken en stund ikväll istället? Annars är risken stor att jag uteblir från Greys ikväll och den risken vill jag inte ta.. Ställa klockan på sju eller så.. Låter som en bra ide detta tror jag bestämt, så skrivs igen senare för det är ju tisdag idag.




Kommentera
Postat av: Jessica

Grey's kan du nog inte se idag ändå vettu, för det är tisdag ;)

Jockes barnprylar har lagt ner, så det blir nog inget besök dit imorgon tyvärr :(

2010-10-19 @ 19:28:38
URL: http://aaceton.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0