Lite muntrare

Så här efter maten tar vi några positiva rader kring krypet också, kände inte för att ha med det i den vanliga gnällinga. :) Idag kom paketet från Goboken, åhh så mysigt tyckte jag! En sån där bok där man ska skriva allt, om oss, om graviditeten och om krypets framfart senare. Jag har suttit och bläddrat och plitat ner några rader. Vi pratade samtidigt om namn, jag har ju "mina" namn som jag tycker om Irmelin och Villemo, Tjej namn är det dock bara, men älsklingen tycker att dessa är gammeldagsa och jo det får jag hålla med om men så fina. Gamla fordnordiska/norska namn plockade ur Sagan om isfolket. Med i "mina" namn vill jag ju också få mormor och farmor som mellan namn. Mormors mellan namn Lilly vill jag ha med och farmors tilltalsnamn Linnea. Hans mormor hette Svea vilket jag också tycker är fint som mellan namn. Ett helt kapitel detta, heja! Inga killnamn på lut trots mina "kill-känslor", enda namnet som jag tycker är fint är Daniel men jag är kluven kring det.. Svårt med killnamn tycker jag, har hela tiden varit upphängd på mina tjej namn. Han hade inga förslag, satt och räknade upp killnamnen i släkten med men hittar inte ens nåt mellan namn. Blir till att släktforska detta, mellan namn ska finnas i släkten redan anser jag! Vart kan man annars hitta inspiration till namn? Jag börjar nästan tro att jag får sätta mej och läsa isfolket igen ;)

Imorn är det ny vecka igen med, som jag sa förra tisdagen så är det tisdag hela tiden! Härligt, jag vill att veckorna ska gå fort fort fort!!! Ska se om jag inte ska se till och få in bild imorn med. Växer ju som jag vet inte vad samtidigt som jag bli mindre och mindre smidig. MÅSTE komma ihåg att väga mej på onsdag, påminn mej! Nästan så jag funderar på om man skulle införskaffa sej en egen digitalvåg så jag kan hålla koll på kilona. Jag är jätte nyfiken :)



Om nån vill bli medlem och få samma saker ifrån goboken för endast fraktpriset 49:- så säg till. Jag värvar dej gärna! :) Inga köpkrav sedan utan du kan ta bara detta paketet och sen gå ur. Jag är dock nyfiken på vad som kommer sen så ska allt fortsätta vara medlem tror jag. Nästa paket kommer inte förrens efter krypet har kommit om jag uppfattade rätt. Men som sagt vill du bli medlem så vill jag värva! :)


Kommentera
Postat av: Jessica

Nova har älskat alla böckerna som kommit ifrån Goboken. De är mysiga :)

2010-10-18 @ 16:42:44
URL: http://aaceton.blogg.se/
Postat av: Jessica

Ja jag köpte några extra paket som kom efter det första. Dock sa ekonomin stopp för det till slut, men Nova har gillat grejerna, tror nog inte att det var nån mjukiskanin med, men jag ser att det inte alls e samma startpaket som förra gången :)

2010-10-19 @ 06:53:25
URL: http://aaceton.blogg.se/
Postat av: Gitsie

En kommentar till inlägget här under, detta om vad lagen säger. Jag körde också väldigt många dagar på rad förra hösten och när jag hade gjort elva var jag tvungen att vara ledig i 36 sammanhängande timmar. Tydligen gäller inga försäkringar annars.

2010-10-19 @ 09:53:25
URL: http://gitsie78.blogg.se/
Postat av: mli

Av nån anledning så har jag också en känsla av att du ska få en pojk:) Vet inte varför men det bara känns så och har verkligen en stark känsla av att det är det du ska få:)



Svårt detta med namn:)

Har inte några namn vare sig kill eller tjej namn som jag speciellt tycker om..

Tyckte om tindra och sånna namn innan dom blev så populära men nu vill jag inte döpa min unge till det:)

Men har ett tjej namn som jag nog tycker om,, Minnah,, håller på och känner efter om det är fint och tror nog det kan bli en god kandidat;)

Killnamn är jätte svårt! :)

2010-10-19 @ 14:24:26
URL: http://mliisme.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0