v 35!

Du är på dag 239 av 280. (85,4%).

 
Du är i vecka 35.
Du har gått 34 fulla veckor och 0 fulla dagar (v34+0).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
[Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Mån 10 jan 2011
Du har 41 dagar kvar till beräknad förlossning.

Bebis

Nu väger bebisen ungefär 2,5 kg och är 45 cm lång. Din bebis kan blinka, flytta sig, kissa, svälja fostervätska och kan även få lite hicka. Väntar du tvillingar kan din förlossning vara ganska nära nu. Många tvillingar föds redan i vecka 37.

Du

 Du har antagligen ökat mellan 11 till 13 kg nu i vikt eller mer. Alla är olika och ingen graviditetet är den andra lik. Huvudsaken är att du äter rätt kost och mår bra.

Bebisen trycker överallt, du kan ha svårt att sova och sitta. Du kan känna dig irriterad. Försök hitta en sovställning som passar dig. Till exempel kan du ha en kudde mellan benen när du sover, ända från knät ner till fötterna, då hålls bäckenet parallellt. Du kan även be din partner bulla upp bakom din rygg.


Lite mer än så har nog jag gått upp, oj då! Eller inte? Det är tungt nu, trycker satan på höfterna och foglossningen gör sej verkligen till känna. Särskilt efter att ha suttit en stund och på kvällarna. Så pensionärsvarning utfärdas på mej och jag är allt annat än smidig. Glad att jag är hemma och är ledig iallafall för hade inte gått undan för mej på jobbet i dagsläget.
Halsbrännan är på bättringsvägen och i det stora hela är det okej att vara mej just nu. Idag är det dessutom första dagen på föräldragruppen och som jag har sagt tidigare har jag förhoppningar om att det ska bli kul.


Kommentera
Postat av: Denisa

Ja eller hur, så idiotiskt. Undrar om dom hittat barnen än!Vad pysslar du med idag?

2010-11-30 @ 13:26:32
URL: http://bizzare.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0